Souschef till O´Learys Göteborg Central

Scandinavian Service Partner / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Scandinavian Service Partner i Göteborg, Härryda, Ale, Borås, Malmö eller i hela Sverige

SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Företaget har verksamhet på fler än 140 flygplatser och 250 järnvägsstationer samt driver över 2 150 enheter i mer än 30 länder över hela världen. SSP har en bred portfölj av över 200 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Bonne Journée, Pizza Hut, Caviar House & Prunier samt det ledande japanska varumärket Ajisen Ramen, liksom attraktiva koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och Bambini Wine Room i Sydney.

O'Learys är en av Sveriges ledande restaurangkedjor med drygt 100 sportbarer över hela världen. Att besöka O'Learys är som att besöka en kvarterskrog i Boston. Restaurangerna har en avspänd och informell atmosfär där upplevelsen är i fokus. Temat är sport och menyn består av amerikansk och cajuninspirerad mat. O'Learys är en helhetsupplevelse med mat, dryck, sport och underhållning.
Nu söker vi dig som har genuint sport och serviceintresse och som vill bli en del av O'Learys Göteborg Central.

Vi söker en Souschef/Skiftledare.

Tjänsten är en heltid, tillsvidare anställning som innebär skiftarbete med arbetstider dagtid, kvällar och helger då vi har öppet alla dagar i veckan.

Publiceringsdatum
2016-04-05

Dina arbetsuppgifter
Du leder och fördelar arbetet för dina medarbetare. Arbetet är utpräglat driftsorienterat. Som Souschef är du tillsammans med Produktionschefen ytterst ansvarig för att den mat vi serverar håller våra höga kvalitetskrav. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar.
Din personlighet
Du måste ha stor passion för matlagning, service och kvalité. Självklart har du en helhetssyn på restaurangverksamhet, är gästorienterad och ser alltid till gästens bästa. Vi värderar att du är nytänkande, flexibel, initiativrik, entusiastisk och kreativ och självklart kan laga riktigt god mat! Du är också självgående, driftig, ödmjuk, lyhörd och har ett stort intresse av att hela tiden vidareutveckla och förbättra verksamheten.

För befattningen krävs:

• relevant yrkesutbildning
• kunskap i restaurangekonomi
• erfarenhet av arbete som Souschef eller liknande tjänst är meriterande.

Känner du att det här stämmer in på dig är välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta om dig själv, din bakgrund och om varför du är intresserad av jobbet. Observera att intervjuer sker löpande och att tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden gått ut.

O'Learys Göteborgs central drivs av SSP som är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser.
SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Varaktighet, arbetstid
Heltid Tillsvidare 6 månader provanställning

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-04-19
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Scandinavian Service Partner

Adress
Scandinavian Service Partner
Göteborg Central
41103 Göteborg

Kontorsadress
Göteborg Central

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2763105

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Scandinavian Service Partner

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Scandinavian Service Partner: