Souschef till Lisebergs Wärdshus
Liseberg AB / Kockjobb / Göteborg
2016-01-12
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Souschef till Lisebergs Wärdshus" (publicerad 2022-12-29) ⬅️
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Liseberg AB i Göteborg Lisebergs Wärdshus
Lisebergs Wärdshus är en av Lisebergs mest omtalade restauranger, där det bästa från Västerhavet och västsvenska gårdar avnjuts i samma vackra salonger och gustavianska inredning som under generationer hyste familjen Nonnen.
Här finns en omsorg för det gedigna, och en respekt för såväl maten som den historia som sitter i varje trappsteg, i varenda litet hörn av detta drygt 200 år gamla hus.
Vi som arbetar på Lisebergs Wärdshus är stolta över vår produkt och levererar den med stor kunskap och personligt engagemang. Vi arbetar säsongsanpassat och eftersträvar att i möjligaste mån att arbeta närproducerat och ekologiskt.
Lisebergs Wärdshus tillhör organisatoriskt Affärsområde Restaurang som består av Lisebergsparkens samtliga restauranger samt personalrestaurang och personalcafé. Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende. Liseberg ägs av Göteborgs Stad och sysselsätter ca 400 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Bolaget omsätter årligen ca 1,1 miljard kronor.
Beskrivning av tjänst och och arbetsuppgifter
Som souschef på Lisebergs Wärdshus är du köksmästarens högra hand. Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar du arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering, och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete. Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.
Publiceringsdatum2016-01-12KvalifikationerVi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning samt har minst fem års dokumenterad yrkeserfarenhet främst från a la carte men även gärna från beställningsverksamhet. Du är välmeriterad inom mat- och dryckesområdet, och värdesätter att få arbeta med högklassiga och ekologiska råvaror och det koncept som vi arbetar utifrån.
Du samarbetar väl, har hög social kompetens och initiativförmåga. Självklart är du gästorienterad och fokuserad på att skapa fantastiska matupplevelser på hög nivå!
AnställningsvillkorTjänsten är en tillsvidareanställning med villkor enligt gällande årsarbetstidsavtal mellan HRF och Liseberg. Du tillträder tjänsten enligt överenskommelse.
Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Under säsong behöver vi hög närvaro av våra medarbetare, vilket innebär att du har en särskild viktig operativ roll under sommar- och julsäsongen.
Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta restaurangchef Harald Wållgren på telefon 0705-35 66 93 eller 031-733 02 83. Vi rekryterar löpande till denna tjänst, och vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock absolut senast den 31 januari.
Varaktighet, arbetstid
100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställning
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-01-31
Ange följande referens när du ansöker: 2015/117
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktHarald Wållgren 031-733 02 83
Facklig kontaktAnnika Sollner, HRF 0762-098856
Anastassios Grozos, Unionen 031-7330257
Anders Ingemarsson, Kommunal 031-7330176
FöretagLiseberg AB
AdressLiseberg AB
Nellickevägen 6
40222 Göteborg
KontorsadressNellickevägen 6
Jobbnummer 2611081
Observera att sista ansökningsdag har passerat.