Souschef Clarion Hotel Gillet
Clarion Hotel Gillet / Restaurangbiträdesjobb / Uppsala
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Uppsala,
Östhammar,
Sigtuna,
Österåker,
Håbo eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Hotel Gillet i Uppsala,
Helsingborg eller i
hela Sverige Clarion Hotel Gillet har funnits sedan 1890 i Uppsala. Med sina 160 rum, bar, restaurang, relaxavdelning med pool och utvecklade konferensmöjligheter ligger Gillet i en klass för sig i Uppsala och är stadens ledande hotell. Gillet Brasserie & Lounge har också etablerat hotellet som en naturlig mötesplats i staden.
Choice Hotels Scandinavia AS är Skandinaviens största hotellkedja med en årlig omsättning på 5,4 miljarder kronor och mer än 8000 anställda. Koncernen marknadsför över 150 hotell under varumärkena Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion på den nordiska marknaden. Choice Hotels strävar efter att erbjuda sina gäster energi, mod och begeistring och tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda.
Clarion Hotel Gillet söker ett matlagningsproffs till vår restaurangverksamhet.
Du är, förutom att du är glad,noggrann och har humor, professionell och personlig i ditt möte med gäster och kolleger. Din primära arbetsuppgift är att tillsammans med ditt team göra våra gäster än mer nöjda i såväl sin vardag som helgdag tillsammans med oss.
Samtliga talanger vi söker ska ha följande grundprofil:
• Positiv energi, kroppsspråk och utstrålning
• Mod att äga egna problem och våga fråga
• Begeistring, engagemang och nyfikenhet på dem vi möter.
• Är en god ambassadör för hotellet och står för ett gott värdskap
I tjänsten ingår:
• Deltar aktivt på avdelningsmöten.
• Ansvarar för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i köket på Clarion Hotel Gillet.
• Väl insatt i menyer och dryckesutbud.
• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.
• Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass
• Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter instruktioner.
• Samarbetar med restaurangpersonal, receptionister för bästa service till gäster.
• Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.
• Rapporterar eventuella fel och brister som uppstår på avdelningen till Köksmästare Alan Kinsella
• Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetssystemet, C2
Vi erbjuder Dig ett spännande, och varierande arbete, i en internationell miljö mitt i Uppsala.
Vi har konkurrenskraftiga förmåner samt lön enligt avtal.
Publiceringsdatum2010-09-29Så ansöker du Sänd din ansökan via länken nedan eller via
www.jobsatclarion.comFöretagClarion Hotel Gillet Uppsala
Arbetstider och omfattningTills vidare
ErsättningEnl avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2010-10-15
Ansökan kan skickas till e-postadress:
alan.kinsella@choice.seAnsökan sker via företagets webbplats.
KontaktAlan Kinsella, +46 18 681891,
alan.kinsella@choice.seFöretagClarion Hotel Gillet
AdressClarion Hotel Gillet
Dragarbrunnsgatan 23
75320 Uppsala
Jobbnummer 743332
Observera att sista ansökningsdag har passerat.