Souschef
Bockholmen Gruppen AB / Kockjobb / Stockholm
2022-09-21
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den aktuella platsannonsen "Souschef" (sökbar t.o.m. 2025-02-14) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Bockholmen Gruppen AB i Stockholm,
Solna eller i
hela Sverige Hötorget Kvarterskorg
På Hötorget Kvarterskrog har vi skapat en miljö där ett öppet kök med gäster sittandes runtomkring och en stor pampig bar stor i fokus mitt i lokalen. Längs fönstren har vi vår matsal, här är det soffor som dominerar i lite olika färgskalor och även golvet skiftar mellan matta, trä och stengolv. Precis som på våra andra kvarterskrogar fyller vi krogen med olika armaturer hängande från taket, sittandes på väggarna och infällda i snickerierna.
Vi kommer att ha öppet 7 dagar i veckan, 365 dagar om året från tidig morgon till sen kväll, med breda menyer med igenkännande rätter och vi vill upplevas samtida. Vi kommer att kännas prisvärda med en prisbild likt den vi har på våra andra kvarterskrogar.
WE LOVE TO SERVE YOU
Vårt motto "We love to serve you" är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.
Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren.
Om dig
Vi söker dig
• som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök.
• som är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare
• som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål
• som är social och trevlig
• är initiativtagande
Publiceringsdatum2022-09-21Om tjänstenDu kommer bl.a. ansvara för
• att upprätthålla företages rutiner och policy
• egenkontroll - HACCP
• leda och coacha medarbetare i köket
Du kommer även vara medansvarig för
• inventering, månadsvis
• beställningar och returer
• säkerställa kvalitén på maten som serveras
• recept dokumentation
• upplärning av nya rätter
• att uppnå uppsatta matprocentmål
• optimering av personalkostnader på utsatta pass
Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!
Så ansöker duAnsök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med intervju-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Varaktighet, arbetstid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
ErsättningLön enligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-12-14
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagBockholmen Gruppen AB
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Bockholmen Gruppen AB (org.nr 556638-0340)
Arbetsplats Bockholmengruppen
Jobbnummer 7002556
Observera att sista ansökningsdag har passerat.