Souschef
Best Western Farsta Strand Hotel & Conference / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Best Western Farsta Strand Hotel & Conference i Stockholm Best Western Farsta Strand Hotel & Conference erbjuder 102 (maj 2013 + 49) frächa, välinredda och ljusa hotellrum. Vi har en stor konferensavdelning med 15 lokaler med plats för upp till 130 personer i den största lokalen.
Här finns även Boda Restaurang, här serveras frukost, lunch och middag. Boda genomgår nu en total förändring med allt från menyer till inreding. Därför söker vi nu en Driven Sous Chef som vill vara med på en fantastisk resa.
Är du Souschef som vill ta ansvaret över kökets drift? Vill du vara med i ett kreativt arbetslag för att utveckla vårt hotell?
Vi söker dig som har flerårig erfaren av hotellrestauration som innebär luncher, middagar och event. Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat, är kreativ och ställer höga krav på kvalitet. För oss är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, ambitiös, stresstålig och har ett gott ordningssinne. Att ha en god social kompetens anser vi vara självklart.
Publiceringsdatum2013-03-13Dina arbetsuppgifter• Du rapporterar till vår F&B Manager.
• Du har ett utpräglat intresse av matlagning och råvarusammansättning
• Du är stresstålig samt ha förmåga att ta egna initiativ.
• Du skall kunna arbeta såväl självständigt som i team.
• Du kommer också att vara med i en utveckling av den befintliga restaurangen.
• Du kommer att arbeta med uppsättning av menyer
• Du kommer att arbeta med inköp och evenemang.
• Du ansvarar för egenkontrollen.
• Du ser till att köket fungerar före, under och efter service på ett tillfredställande sätt.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och roligt arbete med lojala arbetskollegor i en restaurang med korta beslutsvägar. Det är dock viktigt att du är lyhörd inför verksamhetens naturliga attityd, gästernas önskemål och inte minst dina kollegors behov av delaktighet.
Beskrivning av kvalifikationer:
För befattningen krävs:
• Relevant yrkesutbildning
• Minst 5 års erfarenhet av arbete som Souschef eller liknande tjänst.
• Att du behärskar Word och Excel
• Kunskap i restaurangekonomi
• Erfarenhet av att dokumentera och efterfölja hygienrutiner i enlighet med livsmedelslagen.
Fler meriterande egenskaper är:
Ett väl inarbetat nätverk av leverantörer. Prestigelös, pedagogisk med stor social kompetens.
Merparten av arbetstiden är förlagd till dagtid, men arbete kvällar och helger förekommer.
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
TillträdeOmgående
ErsättningFast lön
Så ansöker duTjänsten omfattar heltid med tillträde omgående. Sista ansökningsdagen 29 mars 2013.
Ansökan kan skickas till e-postadress:
lina@farsta-strand.seKontaktFood & Beverage Manager Lina Andersson, 0766 - 45 33 35
lina@farsta-strand.seFöretagBest Western Farsta Strand Hotel & Conference
AdressBest Western Farsta Strand Hotel & Conference
Mårbackagatan 21
12343 FARSTA
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 076-6453335
E-postadress:
lina@farsta-strand.se Jobbnummer 1492788
Observera att sista ansökningsdag har passerat.