Souschef
Radisson SAS Royal Park Hotel / Kockjobb / Solna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson SAS Royal Park Hotel i Solna Kort beskrivning av företaget:
Radisson BLU Royal Park Hotel, beläget intill Kungliga Hagaparken, har 193 gästrum, en stor konferensavdelning med 30 konferenslokaler och möjlighet att ta emot 500 konfererande gäster. Till hotellet hör även Haga Magasinet och Herrgården. Sturebadet Haga driver även relax och spa-avdelning i hotellet. Vår restaurang ligger mycket vackert, med utsikt över Brunnsvikens vatten.
INFORMATION OM LEDIG TJÄNST
Titel: Souschef
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Ansvara för förberedelse och tillagning av all mat till våra konfrens- och a la carte gäster. Säkerställa och upprätta all mat enligt alla kvalitetsnormer. Inköp, schemaläggning och personalansvar.
Beskrivning av kvalifikationer:
Kockutbildning och minst 5 års dokumenterad erfarenhet, gärna från bättre kvarterskrog. Du är uppfinningsrik, noggrann, självständig och vill vara en del utav hotellets sammansvetsade team. Flexibel och positiv serviceinställning i Yes I Can!-anda. Goda kunskaper i svenska och engelska är önskvärt.
Det är en fördel/förenklar för dig som söker tjänsten om du har körkort och bil, dock är det inget krav.
Publiceringsdatum2011-06-20Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
TillträdeSnarast
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2011-06-30
Ange följande referens när du ansöker: Souschef
Ansökan kan skickas till e-postadress:
morre.varli@radissonblu.comKontaktKökschef Morre Varli, 08-624 55 25,
morre.varli@radissonblu.comFöretagRadisson SAS Royal Park Hotel
AdressRadisson SAS Royal Park Hotel
Box 3005
16903 SOLNA
KontorsadressFrösundaviks allé 15
KontaktuppgifterTelefonnummer: 08-6245511
Faxnummer: 08-858566
Jobbnummer 967000
Observera att sista ansökningsdag har passerat.