Servitris/Servitör

Wijnjas Ost & Vinkällare Aktiebolag / Servitörsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla servitörsjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Wijnjas Ost & Vinkällare Aktiebolag i Stockholm

Nu söker vi på Wijnjas ett friskt tillskott till vår personal.

Servitör med stor serverings kapacitet och lyhördhet mot gästerna.

Sökande bör ha gedigen restaurang erfarenhet samt ett stort intresse och kunskap om vin då vi har en vinlista på c:a 180viner. Intresse för ostar är även meriterande...

Tjänsterna går ut på att, som en av kärnan i personalen, utveckla konceptet med Fransk Ost & Vinkällare. Andra uppgifter som vi alla gör är servering, disk, bearbeta fram nya menyer, beställningar mm...

Vi kan erbjuda en rolig arbetsplats med skön lagkänsla. Ett ställe där alla hjälper alla och där kunskap och personlig utveckling ligger i fokus.
Vi tror på frihet under ansvar och förutsätter att alla sköter sina egna ansvarsområden.

Vi söker både extra anställda samt en heltidstjänst (Som vinkällarmästare)

Publiceringsdatum
2014-03-11

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Deltid
Det vi söker är timanställd extrapersonal med ett intresse för mat och dryck.

Ersättning
Rörlig lön
Timanställning med möjlighet till en tillsvidareanställning.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2014-04-10
Ansökan kan skickas till e-postadress: emil@wijnjas.com

Kontakt
Emil Fasth, Restaurangchef 08-131420 (Restaurangen) 0763-969906 emil@wijnjas.com

Företag
WIJNJAS OST & VINKÄLLARE AKTIEBOLAG

Adress
WIJNJAS OST & VINKÄLLARE AKTIEBOLAG
SCHEELEGATAN 3
11223 STOCKHOLM

Kontorsadress
SCHEELEGATAN 3
STOCKHOLM

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-131420
E-postadress: emil@wijnjas.com

Jobbnummer
1804498

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Wijnjas Ost & Vinkällare Aktiebolag

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Wijnjas Ost & Vinkällare Aktiebolag: