Semestervikarierande Kock/kokerska

Brostugegården AB / Chefsjobb / Uppsala
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Uppsala, Östhammar, Sigtuna, Österåker, Håbo eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Brostugegården AB i Uppsala

Kocken bereder och serverar frukost, lunch och middag för i genomsnitt 20 personer. Iordningställer varukorgar till personer som lagar mat i sin egen lägenhet. Samt bereder matlådor för personer med aktiviteter utanför boendet.

Vi söker en lugn och strukturerad person som har vana från storhushåll, lunchrestaurang, personalrestaurang eller liknande. Du ska kunna laga klassisk husmanskost och gärna bidra med med lite egna idéer till menyn. Du är ensam i köket de dagar du arbetar och ska känna dig bekväm med det.

Brostugegården är ett boende med särskilt stöd för personer med psykisk funktionsnedsättning. Företaget drivs privat och startade 1972. Totalt antal boendeplatser är 30. Brostugegården är vackert belägget vid Fyrisåns utlopp i Ekoln.

Varaktighet, arbetstid
Vikariat fr. o. m. vecka 25 t. o. m. vecka 32. Arbetstid 07.30-16.30. Treveckorsschema med tjänstgöring var tredje helg. Tjänstgöringsgrad ca 75 % som kan utökas med extra vikariat vid behov såsom sjukdom och ledigheter. 60%-80%

Publiceringsdatum
2017-03-28

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-05-26
Ange följande referens när du ansöker: Sommarkock

Företag
Brostugegården AB

Adress
Brostugegården AB
Brostugevägen 15
75653 UPPSALA

Kontorsadress
Brostugevägen 15

Jobbnummer
3401163

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Brostugegården AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Brostugegården AB: