Semestervikarierande Kock/kokerska
Brostugegården AB / Chefsjobb / Uppsala
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Uppsala,
Östhammar,
Sigtuna,
Österåker,
Håbo eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Brostugegården AB i Uppsala Kocken bereder och serverar frukost, lunch och middag för i genomsnitt 20 personer. Iordningställer varukorgar till personer som lagar mat i sin egen lägenhet. Samt bereder matlådor för personer med aktiviteter utanför boendet.
Vi söker en lugn och strukturerad person som har vana från storhushåll, lunchrestaurang, personalrestaurang eller liknande. Du ska kunna laga klassisk husmanskost och gärna bidra med med lite egna idéer till menyn. Du är ensam i köket de dagar du arbetar och ska känna dig bekväm med det.
Brostugegården är ett boende med särskilt stöd för personer med psykisk funktionsnedsättning. Företaget drivs privat och startade 1972. Totalt antal boendeplatser är 30. Brostugegården är vackert belägget vid Fyrisåns utlopp i Ekoln.
Varaktighet, arbetstid
Vikariat fr. o. m. vecka 25 t. o. m. vecka 32. Arbetstid 07.30-16.30. Treveckorsschema med tjänstgöring var tredje helg. Tjänstgöringsgrad ca 75 % som kan utökas med extra vikariat vid behov såsom sjukdom och ledigheter. 60%-80%
Publiceringsdatum2017-03-28Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-05-26
Ange följande referens när du ansöker: Sommarkock
FöretagBrostugegården AB
AdressBrostugegården AB
Brostugevägen 15
75653 UPPSALA
KontorsadressBrostugevägen 15
Jobbnummer 3401163
Observera att sista ansökningsdag har passerat.