Samordnare till Kostavd. Lindesbergs lasarett

Örebro läns landsting / Kockjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Örebro läns landsting i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige

Lednings- och verksamhetsstöd, LoVS, arbetar med landstingets stödprocesser i områdena Administrativ utveckling och service, Försörjning, Kundtjänst, Landstingsfastigheter, LandstingsIT och Medicinsk Teknik. Förvaltningens uppgift är att stödja och ge service till landstingets ledning och kärnverksamheter. LoVS präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av våra arbetsmetoder. Vårt mål är att bli Sveriges bästa serviceorganisation. Våra 750 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Område Försörjning består av tre avdelningar kost, städ och transport. Vi bedriver verksamhet på länets tre sjukhus, ett antal vårdcentraler och förvaltningar inom Örebro läns landsting. Område Försörjning består idag av ca 380 medarbetare, varav ca 85 medarbetare arbetar inom kostavdelningen.

Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt och ekonomiskt perspektiv.

Publiceringsdatum
2014-02-19

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en driftig samordnare till kostavdelningen på Lindesbergs lasarett. Ditt uppdrag ingår daglig arbetsledning, ansvar för drift samt kvalitetssäkra processer i produktionen. Du har ett underordnat ansvar för kostverksamheten och rapporterar direkt till gruppchef på Universitetssjukhuset i Örebro. Du ska vara ett stöd för personalen och vid behov kunna delta operativt i driften.

Vi använder kostdataprogrammet Matilda för att planera måltider. Beställningar sker i IoF och webbhandel. I ditt uppdrag ingår att delta i vår länsövergripande menyplaneringsgrupp där menyer för hela måltidsverksamheten planeras. I dina arbetsuppgifter ingår HACCP. För dig som ser en utmaning i samspelet mellan kreativitet, nytänkande och traditioner är det här rätt miljö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kostekonomexamen eller annan utbildning, som vi bedömer likvärdig. Du har minst ett års arbetslivserfarenhet av samordnar tjänst eller liknande arbetsuppgifter. Givetvis har du ha ett genuint intresse för mat med sinne för köksekonomi. Du har goda datakunskaper och gärna erfarenhet av webbaserade beställningssystem. Du arbetar strukturerat och har ett sinne för logistik.

Arbetet kräver god kommunikationsförmåga, engagemang, kreativitet, flexibilitet, en positiv människosyn samt förmåga att lösa dagliga frågor tillsammans med medarbetarna.Som person är du flexibel och kan självständigt planera och genomföra dina arbetsuppgifter. Du har en positiv inställning och en hög arbetsmoral. Erfarenheter av att ha arbetat med kostdataprogram Matilda samt ekonomifrågor är meriterande.

Vår verksamhet är under ständig utveckling och för att kunna bidra till denna utveckling krävs initiativförmåga och vilja till ständiga förbättringar.

Anställningsform:
Tillsvidare

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2014-03-09
Ange följande referens när du ansöker: LoVS:2014:23
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Lundmark, Gun-Inger, Gruppchef 019-6023550
Hagberg, Inger, Gruppchef 019-6026566
Hermansson, Per, (facklig) Kommunal 019-6021485

Företag
Örebro läns landsting

Adress
Örebro läns landsting
Box 1613
70116 Örebro

Jobbnummer
1785067

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Örebro läns landsting

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Örebro läns landsting: