Restaurangchef Brödernas Västerås
 BMJ Restaurang Holding AB / Kockjobb / Västerås
 Observera att sista ansökningsdag har passerat.
 
   Visa alla kockjobb i Västerås, 
Hallstahammar, 
Surahammar, 
Eskilstuna, 
Enköping eller i 
hela Sverige Visa alla jobb hos BMJ Restaurang Holding AB i Västerås, 
Eskilstuna, 
Sala, 
Arboga, 
Uppsala eller i 
hela Sverige   Restaurant Manager Job Description
As a Restaurant Manager, you will overtake a variety of responsibilities and duties such as restaurant marketing strategies, recruiting and hiring restaurant staff, training, overseeing food quality, developing menus as well as greeting and serving restaurant guests. You will be tasked with tightly controlling the economic side of the business, whilst maintaining a high level of service.
Restaurant Manager job description should contain the following duties and responsibilities:
 Manage and oversee the entire restaurant operation
 Deliver superior guest services
 Ensuring guest satisfaction
 Plan new and update existing menus with the Executive Chef
 Plan and develop the overall restaurant marketing strategy
 Respond efficiently to customer questions and complaints
 Organize and supervise shifts
 Manage and lead staff
 Hire new employees
 Training and evaluate staff performance
 Estimate consumption, forecast requirements and maintain inventory
 Manage restaurant supplies
 Control costs and minimize waste
 Nurture a positive working environment
 Monitor operations and initiate corrective actions
 Implement innovative strategies to improve productivity and sales
Restaurant Manager job description should contain the following requirements and qualifications:
 Extensive food and beverage knowledge
 Computer literacy
 Familiarity with Bazaro & Caspeco software is a plus
 Experience in event planning
 Strong leadership, motivational and people skills
 Good financial management skills
 Critical thinker and problem-solving skills
 Team player
 Good time-management skills
 Great interpersonal and communication skills
Restaurangchef Brödernas
Som person är du resultatinriktad och tar ett självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör vad som krävs för att verksamheten ska uppnå sina mål. Din roll är bred så du har en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt, prioritera bland dessa och anpassa dig med lätthet till ändrade förutsättningar och omständigheter.
Vi söker en: stabil, noggrann och ambitiös ledare som vill vara med och bygga Brödernas Stockholm utifrån vår vision och marknadsplan. Som restaurangchef kommer du ansvara för hela verksamheten, det operativa och det administrativa och du kommer vara en del av den dagliga driften.
Vi vill att du: Älskar att arbeta med människor och kan få såväl gäster som medarbetare att verkligen trivas hos oss. Vi vill ge alla en riktigt, god, trevlig och rolig restaurangupplevelse.
Vi söker dig som: vill utvecklas som ledare samt har intresse för försäljning, drift och utveckling av affärsverksamhet har goda datorkunskaper har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal såväl som skrift. har ett par års arbetslivserfarenhet i restaurangbranschen som ledare tidigare har arbetat med ledarskap, exempelvis som chef eller arbetsledare arbetat i en roll där du haft stort självständigt ansvar
I arbetet ingår: Personalansvar - rekrytering, anställning, utbildning, uppföljning och schemaläggning
Dagligt arbete i drift: Daglig administration för att följa och nå gemensamt uppnådda mål gällande ekonomi och försäljning.
Varaktighet, arbetstid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Publiceringsdatum2021-08-04ErsättningLön enligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-01-21
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagBMJ Restaurang Holding AB  
Omfattning Detta är ett heltidsjobb. 
Arbetsgivare BMJ Restaurang Holding AB (org.nr 559083-8073)  
Arbetsplats Brödernas Restauranger 
Jobbnummer 5886527 
Observera att sista ansökningsdag har passerat.