Restaurangbiträde till Gruvköket Svappavaara

Fazer Food Services / Restaurangbiträdesjobb / Kiruna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla restaurangbiträdesjobb i Kiruna, Gällivare, Jokkmokk, Pajala, Överkalix eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Kiruna, Gällivare, Boden, Arvidsjaur, Kalix eller i hela Sverige

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Gruvköket är en företagsrestaurang med högt tempo och en väldigt varierad vardag, med allt ifrån lunch, packa matlådor och fikabeställningar. Vi serverar cirka 200 luncher per dag. Vi har höga ambitioner när det gäller smak, doft, utseende och miljö och vi strävar efter ett tätt samarbete med våra gäster. Vi befinner oss i en expansiv fas och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Nu söker vi ett restaurangbiträde som vill vara med och utveckla restaurangen. I tjänsten ingår vissa administrativa uppgifter och ett utökat ansvar kommer att finnas i tjänsten. Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given. Du drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och har högt kundfokus. För att trivas hos oss är du handlingskraftig, flexibel och motiveras av att dagligen leverera en hög servicenivå.

Vi tror att du har:
• service och kvalitet som honnörsord
• Är driven och självgående samt tar egna initiativ
• Lägger stor vikt både vid smakupplevelsen och det estetiska
• känsla för att utveckla långsiktiga relationer
• ett gediget intresse för mat och människor
• erfarenhet av restaurangarbete, kök, sallad och disk
• Vill utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetare
• Har lätt för att samarbeta och skapa team
• Deltar i ständiga förbättringar inom hela produktionen
• Svenska i tal och skrift

Vi förväntar oss att du som person är noggrann, flexibel och serviceinriktad. Du får saker gjorda och kan självständigt såväl som i grupp driva utveckling mot uppsatta mål.

Tjänsten är på heltid med lön enligt överenskommelse.
Arbetstid dagtid måndag till fredag.
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.

Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta restauranggruppchef Niklas Lejon, 070-68 93 100, niklas.lejon@fazer.com

Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF.Klubbordförande Margareta Granda-Berg, tel 08-470 72 81, margareta.granda-berg@fazer.com

Vi tillämpar löpande urval.
Sista dag att ansöka är 2014-11-10

Publiceringsdatum
2014-11-02

Arbetstider och omfattning
Heltid -

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2014-11-10
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Fazer Food Services

Adress
Fazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm

Kontorsadress
Lindhagensgatan 120

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2052230

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fazer Food Services

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fazer Food Services: