Restaurangbiträde till Gruvköket Svappavaara
Fazer Food Services / Restaurangbiträdesjobb / Kiruna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Kiruna,
Gällivare,
Jokkmokk,
Pajala,
Överkalix eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Kiruna,
Gällivare,
Boden,
Arvidsjaur,
Kalix eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Gruvköket är en företagsrestaurang med högt tempo och en väldigt varierad vardag, med allt ifrån lunch, packa matlådor och fikabeställningar. Vi serverar cirka 200 luncher per dag. Vi har höga ambitioner när det gäller smak, doft, utseende och miljö och vi strävar efter ett tätt samarbete med våra gäster. Vi befinner oss i en expansiv fas och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Nu söker vi ett restaurangbiträde som vill vara med och utveckla restaurangen. I tjänsten ingår vissa administrativa uppgifter och ett utökat ansvar kommer att finnas i tjänsten. Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given. Du drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och har högt kundfokus. För att trivas hos oss är du handlingskraftig, flexibel och motiveras av att dagligen leverera en hög servicenivå.
Vi tror att du har:
• service och kvalitet som honnörsord
• Är driven och självgående samt tar egna initiativ
• Lägger stor vikt både vid smakupplevelsen och det estetiska
• känsla för att utveckla långsiktiga relationer
• ett gediget intresse för mat och människor
• erfarenhet av restaurangarbete, kök, sallad och disk
• Vill utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetare
• Har lätt för att samarbeta och skapa team
• Deltar i ständiga förbättringar inom hela produktionen
• Svenska i tal och skrift
Vi förväntar oss att du som person är noggrann, flexibel och serviceinriktad. Du får saker gjorda och kan självständigt såväl som i grupp driva utveckling mot uppsatta mål.
Tjänsten är på heltid med lön enligt överenskommelse.
Arbetstid dagtid måndag till fredag.
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta restauranggruppchef Niklas Lejon, 070-68 93 100,
niklas.lejon@fazer.comFazer Food Services har kollektivavtal med HRF.Klubbordförande Margareta Granda-Berg, tel 08-470 72 81,
margareta.granda-berg@fazer.comVi tillämpar löpande urval.
Sista dag att ansöka är 2014-11-10
Publiceringsdatum2014-11-02Arbetstider och omfattningHeltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-11-10
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2052230
Observera att sista ansökningsdag har passerat.