Restaurangansvarig till Kurorten Mösseberg
Bräcke diakoni, Kurorten Mösseberg / Chefsjobb / Falköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Falköping,
Skara,
Tidaholm,
Herrljunga,
Skövde eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Bräcke diakoni, Kurorten Mösseberg i Falköping Kurorten Mösseberg är ett konferens och spahotell i Falköping, beläget på berget som heter Mösseberg.
Hotellet har 74 hotellrum, 6 konferensrum och en spaavdelning. Vår restaurang erbjuder allt från frukost, lunch, middag, konferensfika, festarrangemang parallellt med à la carte servering. Kurorten har en mycket positiv utveckling med ökad omsättning och ökat antal gäster från såväl företag som privatresenärer.
RESTAURANGANSVARIG
Vi söker nu en driven, säljande, engagerad och serviceinriktad restaurangansvarig som har en långvarig yrkeserfarenhet och arbetsledning. I den rollen har du visat goda sälj, affärsmässiga och ekonomiska resultat. Du arbetar i tätt samarbete med vår köksansvarige, som ansvarar för köket.
Som restaurangansvarig förväntas du öka våra intäkter genom nya och befintliga koncept, samtidigt som du skapar lönsamhet med effektiva arbetsmetoder. Du brinner för service, både mot gäster och medarbetare. Du leder ditt arbete i en vacker och inspirerande miljö och genom att vara ett föredöme. Din positiva grundsyn smittar av sig och inspirerar andra.
Arbetet är mycket utvecklande för dig som vill satsa långsiktigt, trivs med varierade arbetstider, har en stor passion för yrket och ett brinnande intresse för mat, dryck och förstklassig service.
Tjänsten som restaurangansvarig innebär arbete i restaurangen som servis/hovmästare stora delar av arbetstiden.
Som restaurangansvarig ingår du i Kurortens ledningsgrupp, där du bidrar med idéer, samt ansvarar för att verkställa de beslut som fattas. Tjänsten är direkt underställd hotellchefen.
Kvalifikationer och utbildning
Vi söker dig som :
• har praktisk och teoretisk bakgrund inom restaurang
• är en god kommunikatör som har lätt för att entusiasmera andra
• har erfarenhet av god ekonomisk planering och uppföljning
• har goda datorkunskaper och erfarenhet av bokningssystem
• har ett genuint intresse av mat och dryck, helst med en sommelierutbildning.
• drivs av goda resultat och trivs med att arbeta i högt tempo.
• alltid vill överträffa gästernas och övriga medarbetares förväntningar.
Publiceringsdatum2016-05-03AnställningsvillkorTillträde enligt överenskommelse. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning.
Rekrytering och urval kommer att börja omgående. Välkommen med din ansökan!
Varaktighet, arbetstid
80-100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställning
ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-06-03
Ange följande referens när du ansöker: 2016/96
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktUrsula Frölin, Hotellchef 0515-43358
FöretagBräcke diakoni, Kurorten Mösseberg
AdressBräcke diakoni, Kurorten Mösseberg
Bräcke Västergårdsväg 5
41877 Göteborg
KontorsadressBräcke Västergårdsväg 5
Jobbnummer 2822736
Observera att sista ansökningsdag har passerat.