Restaurang Solna Access i Stockholm/Solna söker köksmästare
Fazer Food Services / Kockjobb / Solna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Järfälla,
Sollentuna eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vår mission är att skapa smakupplevelser! Därför söker vi en utåtriktad, driven och erfaren köksmästare som tillsammans med enhetens restaurangchef och medarbetare vill vidareutveckla verksamheten. Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given. Du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender. Vi serverar ca 350 lunch samt 750 portioner på catering per dag samt ombesörjer catering, konferens- och kaffeverksamhet i huset.
Våra förväntningar på dig:
Vi vill att du har flera års erfarenhet som köksmästare, gärna från verksamheter med både à la carte och lunchmatlagning i stor skala. Har lång erfarenhet att leda ett större personalteam. Du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt, och har troligen ledarskapsutbildning. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska . Du har även mycket god datavana. B-körkort är ett krav.
Som person besitter du goda ledaregenskaper och har stor förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av måltidsutbudet och av våra medarbetare i deras personliga utveckling. Du är en utåtriktad, självständig och nytänkande person med ett gediget intresse för mat och dryck.
Publiceringsdatum2015-10-01Dina arbetsuppgifter• Huvudansvar för all matlagning (från grunden med färska råvaror), brödbakning
• Menyplanering, utveckling av hemlagat cafésortiment
• Budgetering i samråd med restaurangchef
• Personalansvar för samtliga medarbetare i köket, personalplanering
• Huvudansvar för inköp via inköpsportal
• Daglig gästkontakt
• Huvudansvar för lager, råvaruhantering samt inventering
• Huvudansvar för egenkontroll
Arbetstid: 40 tim/ vecka, måndag-fredag (kvällsarbete förekommer). Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten tillsätts så snart det går. Stämmer ovan in på dig är du varmt välkommen att söka tjänsten.
Vid eventuella frågor ring till Restaurangchef Sahar Westerlund 070-646 21 74 eller Restauranggruppchef Michaela Wallin 072-502 54 81
Facklig förtroendeman för Unionen är Ann-Charlotte Bäckström, tel 08-470 72 00.
Vi vill gärna ha din ansökan snarast, dock senast 2014-10-20.
Varaktighet, arbetstid
Heltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-10-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2458412
Observera att sista ansökningsdag har passerat.