Restaurang Himlen söker Souschef/Juniorköksmästare
Restaurang Himlen / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Restaurang Himlen i Stockholm Belägen 104 meter över marken, på toppen av Skatteskrapan, ligger restaurang Himlen. På Himlen är matupplevelsen och utsikten i fokus. Välkommen upp!
Jobbtitel: Souschef/Juniorköksmästare
Var: Södermalm, Stockholm
Hos: Restaurang Himlen
Beskrivning av företaget: Belägen 104 meter över marken, på toppen av Skatteskrapan, ligger restaurang Himlen. På Himlen är matupplevelsen och utsikten i fokus. Välkommen upp!
Vem söker vi: Du som jobbat minst 5 år som kock på liknande restauranger och är mogen för att ta steget upp. Du ska ha ledaregenskaper, kunna peppa arbetsgruppen, sinne för ordning och reda, förstå vikten av restaurangekonomi och vara duktig på klassisk svensk/fransk matlagning.
Arbetsuppgifter: Arbeta i köket i service samt i nära samarbete med köksmästare och kökschef. Delvis ansvara för den dagliga driften i köket. Ha hand om vissa beställningar och att se till att övrig kökspersonal trivs och arbetar mot samma mål
Kvalifikationer: 5 års erfarenhet som kock på restaurang med liknande inrikting. Gärna erfarenhet som souschef eller ansvarig. Kunskaper i ekonomi är meriterande.
Anställning: Heltid
Arbetstid: Schemalagd arbetstid
Lön: Enligt överenskommelse.
Publiceringsdatum2016-10-07Kontaktperson för detta jobbJoakim Haglund
Varaktighet, arbetstid
Heltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-12-05
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagRestaurang Himlen
AdressRestaurang Himlen
Götgatan 78
11830 Stockholm
KontorsadressGötgatan 78
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 3093816
Observera att sista ansökningsdag har passerat.