Pastry chef
Clarion Hotel Arlanda Airport / Kockjobb / Sigtuna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Sigtuna,
Österåker,
Håbo,
Upplands-Bro,
Upplands Väsby eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Hotel Arlanda Airport i Sigtuna,
Uppsala,
Stockholm eller i
hela Sverige Clarion Hotel Arlanda Airport byggs i anslutning till Sky City och beräknas vara klart november 2012. Ambitionen är att bli Europas bästa flygplatshotell. Hotellet kommer att ha 414 rum och 40 möteslokaler.
Hotellet kommer att ha 3 olika restauranger varav den mest spektakulära ligger högt upp i hotellet, på 35 meters höjd. Där kommer du att kunna äta en god middag, ta en öl eller en kopp kaffe samtidigt som du njuter av skådespelet från start- och landningsbanan.
Hotellet ingår i hotellkedjan Clarion Hotels.
Hösten 2012 öppnar vi portarna till Nordens närmaste mötesplats. Ett spännande hotell med en helt ny och unik mötesplats mitt Skandinaviens nav och i direkt anslutning till Sky City på Arlanda. Vi skall tillsammans skriva historia när vi öppnar portarna till Europas bästa flygplatshotell. Vi har en självklar målsättning att Clarion Hotel Arlanda ska ha den absolut bästa personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen. Vi söker därför kreativa och personliga talanger som kan leverera en service utöver det vanliga.
Clarion Hotel Arlanda förväntar sig att du genomför ditt arbete med stor passion, personlighet, energi, mod och begeistring. Du uttrycker energi genom ett tydligt och dynamiskt kroppsspråk och en positiv utstrålning. Mod tillkännages genom ägandet av problem och en "våga fråga" attityd. Slutligen ser vi att du är nyfiken och engagerad i allt och alla du möter, vilket summerar begeistring.
Till hotellet söker vi nu ytterligare en talang: "Pastry Chef"
Vågar du anta utmaningen? Vad gör dig till den bästa kandidaten?
Pastry Chef (PC) rapporterar till Executive Chef (EC)
I tjänsten ingår:
• Dag och kvälls arbete med á la carteservice
• Tillaga konditori-/bageriprodukter enligt de rutiner som finns uppsatta
• Genomgång och förberedelser av arrangemang tillsammans med sous chef/HC/EC
• Daglig "mise en place", á la carte, luncher, brunch, festvåning mm.
• Ansvar för att hålla ordning och reda i konditori/bageriet efter avslutat pass samt hålla ordning i lagret
• Ta hand om varuleveranser
• Tillaga konditori-/bageriprodukter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta
• Ansvara för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i konditoriet/bageriet på Clarion Arlanda
• Bidrar för att alla konditori-/bageriprodukter hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner
• Vara behjälplig och assistera övriga kollegor på andra positioner i köket vid behov
• Deltar aktivt på avdelningsmöten
• Att behandla våra gäster och kollegor med respekt
• Rapporterar eventuella fel och brister som uppstår på avdelningen till EC
• Hålla högsta service och kompetensnivå och därmed se till att gästerna blir korrekt bemötta
• Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar
• Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand och säkerhets rutiner
• Följa företagets policies
• Att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetssystem C2
• Övriga arbetsuppgifter som tilldelats av närmsta arbetsledare.
• Det är alla medarbetares ansvar att i alla lägen bidra till att gäst/kund eller kollega får bästa tänkbara upplevelse. Ibland innebär det att vi måste lägga vårt eget arbete åt sidan en stund för att stötta kollegor för att gästen ska få en så bra upplevelse som möjligt. Detta prestigelösa samarbete hjälper oss att lyckas i vår ambition att vara Europas bästa flygplatshotell.
Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceringsdatum2012-08-02Arbetstider och omfattningHeltid
ErsättningEnligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2012-08-30
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktChristian Kirchner
FöretagClarion Hotel Arlanda Airport
AdressClarion Hotel Arlanda Airport
Ringvägen 98 A
19045 Stockholm-Arlanda
Jobbnummer 1304568
Observera att sista ansökningsdag har passerat.