Kostadministratör
Region Jämtland Härjedalen / Kockjobb / Krokom
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Krokom,
Östersund,
Åre,
Strömsund,
Ragunda eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Jämtland Härjedalen i Krokom,
Östersund,
Åre,
Strömsund,
Ragunda eller i
hela Sverige Region Jämtland Härjedalen har byggt ett nytt tillagningskök och produktionen skall startas upp vecka 11. Köket ligger på gångavstånd från sjukhuset och goda bussförbindelser finns. Här skall patientkost och maträtter till restaurang Kajutan tillagas med cook chill. Därefter skall den transporteras till sjukhusets mellanlager, som skall byggas under våren, för att förvaras nära patienterna.
Köket har modern utrustning och är anpassat för att erbjuda en god fysisk arbetsmiljö och säkra flöden ur hygiensynpunkt. Det är viktigt att maten är vällagad, näringsriktigt och god. Maten tillagas med hög livsmedelssäkerhet och egenkontrollen sker digitalt.
Inom Region Jämtland Härjedalen är det viktigt att personalen mår bra för att orka med både arbete och fritid. Därför erbjuds friskvårdsavtal och kostavdrag ingår för alla anställda. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.
Publiceringsdatum2018-12-13ArbetsuppgifterVi söker en kostadministratör som skall administrera kostsystemet Matilda och skall vara kontaktperson gentemot våra kunder när det gäller utbud och rutiner mm. Du har ett nära samarbete med produktionsledare, samordnare för café, restaurang och catering och du rapporterar till enhetschef.
I tjänsten ingår även ansvar för HACCP, näringsberäkning och kvalitetssäkring av patientmåltider. Du ansvarar för rutindokumenten kring patientmathantering och livsmedelssäkerhet etc. Kostadministratören ansvarar tillsammans med produktionsledaren för kvalitetsuppföljning och utveckling av maträtter och menyer. Du avlastar produktionsledare vid dennes frånvaro och du skall även kunna hoppa in som ersättare i verksamheten vid tillfällig arbetsbelastning.
Visst ekonomiskt ansvar ingår då du följer upp statistik och avtal samt planerar menyer och i dessa gör livsmedelsval. Du tar även fram produktionsunderlag och fakturerar samt är delaktig vid upphandling, leverantörs- och avtalsuppföljning.
Genomförande av verksamhetsmöten och utbildning av personal och kostombud ingår. Du skall också bevaka branschnyheter och uppdatera verksamheten med dessa. Du ger administrativt stöd till enhetschef och ersätter denne vid frånvaro.
Kvalifikationer• Du har kostvetarexamen eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Du har kunskap och erfarenhet av kostsystemet Matilda
• Du har goda kunskaper i Officepaketet och kan sammanställa dokument och statistikunderlag.
• Du uttrycker dig väl i både tal och skrift.
• Du ser samband ekonomi och produktion
* Erfarenhet av specialkost och matlagning i storkök meriterande
• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Erfarenhet av och kunskap om cook chill
Varaktighet, arbetstid
Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast dock senast den 25 mars.
ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-01-09
Ange följande referens när du ansöker: Persr 332/2018
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktMalin Torma
malin.torma@regionjh.se 063-153940
FöretagRegion Jämtland Härjedalen
AdressRegion Jämtland Härjedalen
Box 654
83127 Östersund
KontorsadressKyrkgatan 12 83127 Östersund
Jobbnummer 4508932
Observera att sista ansökningsdag har passerat.