Konditor
Steinbrenner & Nyberg / Bagarjobb / Göteborg
2013-06-25
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Konditor" (publicerad 2014-07-04) ⬅️
Visa alla bagarjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Steinbrenner & Nyberg i Göteborg,
Mölndal,
Kungsbacka eller i
hela Sverige Steinbrenner & Nyberg är ett Bageri/Konditori med egen tillverkning av Bröd, Tårtor och Kakor med betoning på nyttigheter & njutningar.
Vi söker en Konditor med erfarenhet från tillverkning av tårtor, bakelser och konditorikakor, extra plus om du även varit med om pralin tillverkning.
Som person är du stresstålig och flexibel, är en glad lagspelare som drivs av att få tillverka högkvalitativa produkter.
Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.
Tjänsten ska tillsättas under augusti 2013 eller efter överenskommelse.
Schemat är rullande 4 veckors. Dagtid 06.00-14.30 med arbete varannan fredag kväll el lördag morgon Var fjärde vecka mellan ca 22-06.00. Söndagar är alltid lediga.
Tjänsten är på heltid.
Lön enligt avtal eller överenskommelse.
Referenser ska alltid bifogas i din ansökan.
Frågor kring tjänsten besvaras enbart via e-post till
angela@steinbrenner-nyberg.se .
Vi vill ha din ansökan senast den 18 augusti 2013 via e-post
arbete@steinbrenner-nyberg.se .
Publiceringsdatum2013-06-25Arbetstider och omfattningVisstidsanställning 6 månader eller längre
Heltid
ErsättningFast lön
Avtalsenlig lön.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-08-18
Ange följande referens när du ansöker: Bagare
Ansökan kan skickas till e-postadress:
arbete@steinbrenner-nyberg.seKontaktAngela Steinbrenner, Konditoransvarig 031-156073 (Huvudkontor/Bageri)
angela@steinbrenner-nyberg.seFöretagSteinbrenner & Nyberg
AdressSteinbrenner & Nyberg
KÄMPEGATAN 4 C
41104 GÖTEBORG
KontorsadressKÄMPEGATAN 4 C
GÖTEBORG
Övriga kontaktuppgifterFaxnummer: 031-157524
E-postadress:
arbete@steinbrenner-nyberg.se Jobbnummer 1591794
Observera att sista ansökningsdag har passerat.