Köksmästare till Restaurang Element
Sabis / Kockjobb / Solna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis i Solna,
Stockholm,
Lidingö,
Sollentuna,
Huddinge eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett svenskt, helägt familjeföretag grundat 1874 som arbetar efter devisen "Passion för mat och möten". Idag driver vi ett antal enheter i Stockholm inom tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sju matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med tjugotre restauranger, tio caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och tre dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök:
www.sabis.sePå Restaurang Element som ligger i ÅF-huset i Solna/Frösunda serverar vi lunch till ca 600 gäster dagligen. Vi erbjuder luncher och middagar i våra gästmatsalar och dukar upp bufféer i huset i samband med konferenser. Varje dag levererar vi ett antal stora och små beställningar till de olika våningarna. Totalt arbetar 11 personer på Element.
Vi söker en driven köksmästare som brinner för att utveckla restaurangens matutbud och älskar att inspirera sitt team mot nya utmaningar. På Sabis lagar vi all mat från grunden och det är viktigt att du delar våra gemensamma värderingar: Alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Som person ser vi att du är prestigelös, ansvarsfull och trygg i din roll som ledare.
Dina huvudsakliga ansvarsområden är: menyplanering, utbud, inköp, kvalité och att leda ditt team. Största delen av din dag tillbringar du i köket med matlagning, handledning av våra medarbetare och gästkontakt i matsalen under lunchen. Du arbetar nära restaurangchefen och gillar att driva utvecklingen framåt.
Arbetet är heltid och till största delen förlagt dagtid, även om kvällsbeställningar förekommer. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika typer av restaurangmiljöer och att du brinner för att utveckla dig själv, ditt team och att kontinuitet i kvalitet är ett honnörsord.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta restaurangchef Pirkko Kaarto tel 08-514 921 50 eller driftschef Niclas Gustafsson tel 070-645 55 22.
Välkommen med din ansökan senast den 30/10. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Publiceringsdatum2014-11-11Arbetstider och omfattningHeltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-11-28
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSabis
AdressSabis
ÖSTGÖTAGATAN 100
11664 Stockholm
KontorsadressÖSTGÖTAGATAN 100
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2062808
Observera att sista ansökningsdag har passerat.