Köksmästare

Region Jönköpings län / Kockjobb / Jönköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Jönköping, Aneby, Habo, Mullsjö, Vaggeryd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Region Jönköpings län i Jönköping, Aneby, Habo, Mullsjö, Vaggeryd eller i hela Sverige

Måltidsservice Centralkök Ryhov

Söker du efter ett betydelsefullt arbete?
Ser du medarbetarna som organisationens största tillgång?

Vi söker efter en engagerad Köksmästare/Teamledare till Region Jönköpings Läns måltidsverksamhet Ryhovs kök.

Vi söker
Du som söker är utbildad kock och har genomgått en restaurangutbildning. Du har flerårig arbetslivserfarenhet och trivs i ledarrollen. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med att leda ett kök med alla de avdelningar som vårat kök innehar. Vi lagar ca 2500 port på vardagar och ca 800 på helgdagar och har patienter, personal, skolor, konferensanläggningar som våra kunder.

Vi erbjuder dig
Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid. Du är placerad och arbetar i Jönköping men samarbetar med övriga kollegor i länet för att nå gemensamt uppsatta mål. Tillträde 2018-03-12 eller enligt överenskommelse.
På arbetsplatsen finns goda möjligheter till personlig utveckling och med ett öppet klimat får du inflytande i verksamhetens ständiga utvecklingar och förbättringar. Vi arbetar ständigt med miljöfrågor. Minst 40 procent av råvarorna är ekologiskt producerade med högt ställda krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan.

Det här får du arbeta med
Som köksmästare arbetar du nära verksamhetens kostchef och restaurangchef. Du ansvarar för att utveckla och driva utvecklingen i vårat kök och står för daglig arbetsledning av personal. Menyer, vissa inköp och den dagliga styrningen är ditt arbetsområde.

För att du ska trivas hos oss
För att lyckas i rollen som köksmästare har du lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Du jobbar tätt med kockar och biträden och gillar att jobba med kvalitet och uppföljningar. Du anpassar dig lätt mot förändrade omständigheter och ser möjligheter som kommer ur förändringar. Vi värderar högt att leva upp till mål och kvalitetsstandard vilket medför att du har en medvetenhet kring både kvalitet och noggrannhet. Du har en god tro till din egen förmåga.

Detta värderar vi högt
Vi brinner för att servera bra hälsosam mat för patienter, personal och anhöriga. Vi vill att du har hjärtat i maten, jobbar för våra mål med ekologiska och svenska produkter och ser personalen som den viktigaste resursen i verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 16 januari 2018. Varmt välkommen med din ansökan!
Vid frågor är du välkommen att kontakta kostchef Eva-Lena Eliasson, tfn 010 - 242 10 67.
Facklig representant för Kommunal är Kristina Leth tfn 010 24 21073.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Verksamhetsstöd och service ger länsövergripande stöd och service till Region Jönköpings läns olika verksamheter och länets invånare. Verksamhetsstöd och service bildades 2013 och har idag cirka 1000 medarbetare inom 13 olika områden. Vår avsikt är att utveckla en kundorienterad organisation som skapar mervärde för våra kunder och där du får möjlighet att bidra till att skapa något nytt och utvecklande för Region Jönköpings län.

Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare, 100%, Tillträde 2018-03-12 -

Publiceringsdatum
2018-01-03

Ersättning
Fast lön. Kollektivavtal finns.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-01-16
Ange följande referens när du ansöker: S04/18
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Region Jönköpings län

Adress
Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111 Jönköping

Kontorsadress
Husargatan 4

Jobbnummer
3882764

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Region Jönköpings län

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Region Jönköpings län: