Köksmästare

Restauration Gubbhyllan / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Restauration Gubbhyllan i Stockholm, Sollentuna eller i hela Sverige

Restauration Gubbhyllan söker köksmästare
Vi söker till prestigefyllda Gubbhyllan på Skansen en duktig och kreativ köksmästare.

Restaurangdrift ansvaras av "Mitt Matrike" och KC Wallberg. Restaurationen är en av Skansens viktiga restaurationer och är en 100% tillsatsfri enhet.

Målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Vi tillagar och bakar allt i egen regi, där val av råvara, lokalt och medvetenhet prioriteras högt. Gubbhyllan är en komplex verksamhet, ensam i sitt slag och målet är att leverera högsta kvalitet, service och hållbart i ett långsiktigt perspektiv.

Verksamheten är uppdelad på dagtid med lunchmeny och café och på kvällstid, höst-vår, beställningsverksamhet med mycket matlagningskurser, grillskolor, 3-5 rätters middagar samt specialevenemang,

VI ERBJUDER
Som köksmästare innehar du ett totalansvar för kök samt dess personal och en plats i ledningsgruppen för koncernen "Mitt matrike"

Ett inflyttningsrikt totalansvar för alla gäst- och personalmåltider. Köket ansvarar även för städning, diskning, inventering, beställning, leveranser, HCCP och uppföljning för enheten. Köket är ett modern och utrustningsrikt kök med möjligheter för all form av matlagning. Under sommarperioden är även sommarköket ute ett komplement med bl.a. Big Green Egg-grillar.
Förutom sedvanlig service är du del i en rad olika konceptmiddagar, press- & lanseringsevent och din kreativitet kommer ge Dig oanade möjligheter.

• Lön enligt ök.
• Anställning med start under våren 2017.
• Serviceskola och mat- & vin grundutbildning
• Kanske Sveriges roligaste, kreativaste och komplexa tjänst
• Friskvård

DU ÄR
• En prestigelös, lösningsorienterad lagspelare och kan visa prov på stor personlig mognad.
• Relationsskapande och uthållig med god samarbetsförmåga.
• Kan och respekterar klockan och dess innebörd för dig själv, kollegor och drift.
• Strukturerad, ansvarsfull och ordningsam i ditt arbete och kan kalkylera
• Kreativ & kvalitetsmedveten med stor gästfokus.
• Van vid att leverera förstklassiga och fastlagda menyer.
• Trivs med att vilja utveckla och förfina nya och gamla koncept. Du är en kreativ tänkare

DU HAR
• Passion för svensk matkultur och teknik
• Erfarenhet av a la carte, linjekök och/eller storkök, catering
• Arbetat självständigt i kök.
• Varit ledare och förstår innebörden med att leda
• Tidigare ansvarat för inventering och inköp.
• Hög stresströskel och god planeringsförmåga.
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska.
• Du vill utvecklas i din yrkesroll och som ledare

KANSKE HAR DU OCKSÅ
• Tidigare arbetat och sökt kvalitativa höjder
• Varit Köksmästare eller souschef
Passion för mat och trend
• Kunskaper i ett tredje språk utöver svenska och engelska.

ARBETSPLATS/BAS
Stockholm/Djurgården

Varaktighet, arbetstid
Dag- & kvälltjänstgöring. Heltid. Anställningens längd samt arbetsmängd kan i viss mån anpassas efter önskemål. 80% av din tid är schemalagd, övrig tid fördelas mellan administration och planering

Publiceringsdatum
2017-03-30

Ersättning
Lön enligt ök.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-04-21

Kontakt
Företag
Restauration Gubbhyllan

Adress
Restauration Gubbhyllan
C/O Wallberg, Anhaltsvägen 19
19140 SOLLENTUNA

Kontorsadress
Djurgårdsslätten 49

Jobbnummer
3408797

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Restauration Gubbhyllan

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Restauration Gubbhyllan: