Köksmästare
Restauration Gubbhyllan / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Restauration Gubbhyllan i Stockholm,
Sollentuna eller i
hela Sverige Restauration Gubbhyllan söker köksmästare
Vi söker till prestigefyllda Gubbhyllan på Skansen en duktig och kreativ köksmästare.
Restaurangdrift ansvaras av "Mitt Matrike" och KC Wallberg. Restaurationen är en av Skansens viktiga restaurationer och är en 100% tillsatsfri enhet.
Målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Vi tillagar och bakar allt i egen regi, där val av råvara, lokalt och medvetenhet prioriteras högt. Gubbhyllan är en komplex verksamhet, ensam i sitt slag och målet är att leverera högsta kvalitet, service och hållbart i ett långsiktigt perspektiv.
Verksamheten är uppdelad på dagtid med lunchmeny och café och på kvällstid, höst-vår, beställningsverksamhet med mycket matlagningskurser, grillskolor, 3-5 rätters middagar samt specialevenemang,
VI ERBJUDER
Som köksmästare innehar du ett totalansvar för kök samt dess personal och en plats i ledningsgruppen för koncernen "Mitt matrike"
Ett inflyttningsrikt totalansvar för alla gäst- och personalmåltider. Köket ansvarar även för städning, diskning, inventering, beställning, leveranser, HCCP och uppföljning för enheten. Köket är ett modern och utrustningsrikt kök med möjligheter för all form av matlagning. Under sommarperioden är även sommarköket ute ett komplement med bl.a. Big Green Egg-grillar.
Förutom sedvanlig service är du del i en rad olika konceptmiddagar, press- & lanseringsevent och din kreativitet kommer ge Dig oanade möjligheter.
• Lön enligt ök.
• Anställning med start under våren 2017.
• Serviceskola och mat- & vin grundutbildning
• Kanske Sveriges roligaste, kreativaste och komplexa tjänst
• Friskvård
DU ÄR
• En prestigelös, lösningsorienterad lagspelare och kan visa prov på stor personlig mognad.
• Relationsskapande och uthållig med god samarbetsförmåga.
• Kan och respekterar klockan och dess innebörd för dig själv, kollegor och drift.
• Strukturerad, ansvarsfull och ordningsam i ditt arbete och kan kalkylera
• Kreativ & kvalitetsmedveten med stor gästfokus.
• Van vid att leverera förstklassiga och fastlagda menyer.
• Trivs med att vilja utveckla och förfina nya och gamla koncept. Du är en kreativ tänkare
DU HAR
• Passion för svensk matkultur och teknik
• Erfarenhet av a la carte, linjekök och/eller storkök, catering
• Arbetat självständigt i kök.
• Varit ledare och förstår innebörden med att leda
• Tidigare ansvarat för inventering och inköp.
• Hög stresströskel och god planeringsförmåga.
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska.
• Du vill utvecklas i din yrkesroll och som ledare
KANSKE HAR DU OCKSÅ
• Tidigare arbetat och sökt kvalitativa höjder
• Varit Köksmästare eller souschef
Passion för mat och trend
• Kunskaper i ett tredje språk utöver svenska och engelska.
ARBETSPLATS/BAS
Stockholm/Djurgården
Varaktighet, arbetstid
Dag- & kvälltjänstgöring. Heltid. Anställningens längd samt arbetsmängd kan i viss mån anpassas efter önskemål. 80% av din tid är schemalagd, övrig tid fördelas mellan administration och planering
Publiceringsdatum2017-03-30ErsättningLön enligt ök.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-04-21
KontaktFöretagRestauration Gubbhyllan
AdressRestauration Gubbhyllan
C/O Wallberg, Anhaltsvägen 19
19140 SOLLENTUNA
KontorsadressDjurgårdsslätten 49
Jobbnummer 3408797
Observera att sista ansökningsdag har passerat.