Kökschef till Jensen's Bøfhus i Oslo, Norge
Jensen's Boefhus / Kockjobb / Ospecificerad arbetsort
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Ospecificerad arbetsort eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Jensen's Boefhus i Ospecificerad arbetsort Kan du leda ett team av glada och energiska medarbetare och samtidigt se till att våra gäster får en riktigt bra matupplevelse?
Snart öppnar vi i Oslo, Norge og söker en duktig kökschef.
Som kökschef på Jensen's Bøfhus kommer du att vara en del av ett ledarteam som hela tiden arbetar mot det gemensamma målet att ge alla våra gäster en upplevelse av god service och kvalitet. Dessutom kommer du att arbeta aktivt med att skapa en attraktiv arbetsplats med hög trivsel bland medarbetarna. I rollen som kökschef har du, tillsammans med restaurangchefen, huvudansvaret för restaurangens dagliga drift.
Publiceringsdatum2012-02-02Profil• Du har lätt för att skaffa dig överblick samt har en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer.
• Du är kvalitetsmedveten och kompromissar aldrig när det gäller rengöring och hygien.
• Du föregår alltid med gott exempel och låter ditt engagemang smitta av sig på dina kollegor.
• Du trivs med varierade arbetstider och har ingenting emot att arbeta vissa helger.
• Du är ambitiös, engagerad och vill utvecklas. Utmaningar ser du som spännande möjligheter att lära.
• Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av ledarskap i restaurangbranschen, exempelvis från en fastfood-kedja, vägkrog, storkök eller dylikt.
Tjänsten:
Att arbeta som kökschef på Jensen's Bøfhus innebär att du i ditt dagliga arbete alltid bör utgå från tre viktiga ledord: Kvalitet, renlighet och service.
Vi garanterar våra gäster god service och kvalitet genom att arbeta utifrån ett koncept som varit en del av många danskars vardag under nu snart 25 år. En av grundförutsättningarna för att lyckas i restaurangbranschen är renlighet och god hygien. Vi accepterar endast, och siktar alltid mot, högsta betyg vid miljöförvaltningens inspektioner! Vårt koncept gör det lättare för dig som kökschef att se till att våra standarder inom detta område efterlevs. I rollen som kökschef kommer du vidare att fungera som restaurangchefens högra hand, men får också möjlighet att självständigt ta ansvar för kök och bemanning.
De första veckorna kommer du att arbeta med att lära känna arbetsrutinerna i köket och dessutom tränas inom följande områden:
• Schemaläggning och kollektivavtalsregler
• Egenkontroll, rengöring och hygien
• Varubeställning/mottagning av varor
• Inventering
• Ekonomi/räkenskaper
• Ledarskap och arbetsmiljö
Vi erbjuder:
• Attraktiv lön med resultatbonus.
• En restaurang med duktiga och motiverade medarbetare.
• Ett genomarbetat koncept samt möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag.
• Ett utbildningssystem som kontinuerligt tillhandahåller stöttning i ditt dagliga arbete.
• Efter att ha genomgått vår internutbildning kommer du med all säkerhet känna dig väl rustad inför nya.
Jensens Food Group A/S är ett holdingsällskap för bl.a. Jensens Böfhus, som omfattar 43 restauranter i Danmark Sverige och Tyskland. I gruppen ingår dessutom restaurant Franck A i Odense och Jensens Foods i Struer. Jensens Foods producerar och marknadsförar Convenience matvaror till detalj handeln i Skandinavien och är dessutom leverantör till Jensens Böfhus. Jensens Food Group A/S beskäftigar över 1700 medarbetare, omsätter för mer än 800 mio.kr. om året och har fler än 5 mio. gäster i våra restauranter. Se också
www.jensens.seArbetstider och omfattningFuldtid
ErsättningEfter aftale
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2012-02-29
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktFöretagJensen's Bøfhus
AdressJensen's Bøfhus
Læssøgade 215
5230 Odense
Jobbnummer 1146767
Observera att sista ansökningsdag har passerat.