Kökschef Jensens Bøfhus
Hotell & Restaurang Bemanning Sverige AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hotell & Restaurang Bemanning Sverige AB i Stockholm,
Södertälje,
Karlstad,
Ljungby,
Göteborg eller i
hela Sverige Jensen's Bøfhus är i en expansiv fas och söker nya kökschefer till Stockholmsregionen!
Kan du leda ett team av glada och energiska medarbetare och samtidigt se till att våra gäster får en riktigt bra matupplevelse?
Som kökschef på Jensens Bøfhus kommer du att vara en del av ett ledarteam som hela tiden arbetar mot det gemensamma målet att ge alla våra gäster en upplevelse av god service och kvalitet. Dessutom kommer du att arbeta aktivt med att skapa en attraktiv arbetsplats med hög trivsel bland medarbetarna. I rollen som kökschef har du, tillsammans med restaurangchefen, huvudansvaret för restaurangens dagliga drift.
Publiceringsdatum2015-10-05Profil• Du har lätt för att skaffa dig överblick samt har en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer.
• Du är kvalitetsmedveten och kompromissar aldrig när det gäller rengöring och hygien.
• Du föregår alltid med gott exempel och låter ditt engagemang smitta av sig på dina kollegor.
• Du trivs med varierade arbetstider och har ingenting emot att arbeta vissa helger.
• Du är ambitiös, engagerad och vill utvecklas. Utmaningar ser du som spännande möjligheter att lära.
• Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av ledarskap i restaurangbranschen, exempelvis från en fastfood-kedja, vägkrog, storkök eller dylikt.
Tjänsten:
Att arbeta som kökschef på Jensen's Bøfhus innebär att du i ditt dagliga arbete alltid bör utgå från tre viktiga ledord: Kvalitet, renlighet och service.
Vi garanterar våra gäster god service och kvalitet genom att arbeta utifrån ett koncept som varit en del av många danskars vardag under nu snart 25 år. En av grundförutsättningarna för att lyckas i restaurangbranschen är renlighet och god hygien. Vi accepterar endast, och siktar alltid mot, högsta betyg vid miljöförvaltningens inspektioner! Vårt koncept gör det lättare för dig som kökschef att se till att våra standarder inom detta område efterlevs. I rollen som kökschef kommer du vidare att fungera som restaurangchefens högra hand, men får också möjlighet att självständigt ta ansvar för kök och bemanning.
De första veckorna kommer du att arbeta med att lära känna arbetsrutinerna i köket och dessutom tränas inom följande områden:
Schemaläggning och kollektivavtalsregler
Egenkontroll, rengöring och hygien
Varubeställning/mottagning av varor
Inventering
Ekonomi/räkenskaper
Ledarskap och arbetsmiljö
Vi erbjuder:
Attraktiv lön med resultatbonus.
En restaurang med duktiga och motiverade medarbetare.
Ett genomarbetat koncept samt möjligheten att få arbeta i ett
väletablerat företag.
Ett utbildningssystem som kontinuerligt tillhandahåller stöttning i
ditt dagliga arbete.
Efter att ha genomgått vår internutbildning kommer du med all
säkerhet känna dig väl rustad inför nya.
I denna rekrytering samarbetar vi med HRB rekrytering
www.hrb.nuIntervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under processens gång.
För ytterligare information går det bra att ringa 08-41058350.
Välkommen med din ansökan på
ansokan@hrb.nuVaraktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid
ErsättningFast och rörlig lön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
ansokan@hrb.nuFöretagHOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
AdressHOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
DIALOGGATAN 16
12626 HÄGERSTEN
KontorsadressDIALOGGATAN 16
HÄGERSTEN
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08 - 410 583 50
E-postadress:
ansokan@hrb.nu Jobbnummer 2463535
Observera att sista ansökningsdag har passerat.