Kock/Kokerska

Sfab / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sfab i Stockholm, Solna, Simrishamn eller i hela Sverige

Kort beskrivning av företaget:
Producerar och levererar måltider till försvar,äldreomsorg mm
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Att ta hand om den dagliga driften i köket tillsammans med kock teamet. Samt mat hantering från inköp till beredning. Detta skall ske på ett effektivt sätt, både för företaget och gästen. arbeta för att säkerställa driften och med ständiga förbättringar så att kvalitet, och service och säkerhetsnivå upprätthålls, samt att vara lojal i de beslut som fattas kring eventuella åtgärder vid avvikelse
Ta eget ansvar för delar av den dagliga driften så som varubeställningar och produktion.
Arbetstid: Arbetstiden sker med 40 arbetstimmar per vecka. Arbetstiden styrs av enhetschef och efter verksamhetens krav.
Utbildning: Minst gymnasieutbildning
Branscherfarenhet: Erfarenhet från kvalificerat arbete på restaurang med personal- och visst ekonomiskt ansvar.
Yrkeserfarenhet: Minst 5 år.
Datakunskaper: Kunskaper i Office-paketet, meriterande är erfarenhet av sk. Kostdatasystem typ AIVO, Matilda mm
Språkkunskaper: Behärska svenska muntligt och skriftligt.

Publiceringsdatum
2010-01-23

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid
Provtjänstgöring 6 mån

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2010-02-15
Anmälan endast via mail
Ansökan kan skickas till e-postadress: karlberg@forsvarsrestauranger.se

Kontakt
Enhetschef Annika Jonsson

Företag
SFAB

Adress
SFAB
Karlbergsslottsväg
10425 STOCKHOLM

Kontorsadress
Milrest Karbergsslottsväg

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-51439921
Faxnummer: 08-51439920
E-postadress: karlberg@forsvarsrestauranger.se

Jobbnummer
572167

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sfab

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sfab: