Kock
Destination Gotland AB / Kockjobb / Gotland
2010-02-01
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2023-05-31) ⬅️
Visa alla kockjobb i Gotland,
Västervik,
Valdemarsvik,
Oskarshamn,
Borgholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Destination Gotland AB i Gotland,
Västervik,
Oskarshamn,
Nynäshamn,
Stockholm eller i
hela Sverige Referens:
Destination Gotland AB bedriver sedan 1998 färjetrafiken mellan Visby och fastlandshamnarna Nynäshamn och Oskarshamn på uppdrag av Rikstrafiken. Gotlandstrafiken är ett av världens modernaste trafiksystem till sjöss med fyra snabbgående fartyg. Ombordservice tar årligen emot 1,6 miljoner resenärer och erbjuder restaurang-, butik- och förströelsetjänster under överfarten. Personalstyrkan i Ombordservice varierar beroende på säsong och är mellan 90?300 medarbetare. Destination Gotlands huvudkontor ligger i Visby och företaget har cirka 360 årsanställda. Destination Gotland är ett helägt dotterbolag till Rederi AB Gotland.
Till våra SF 1500 fartyg söker vi ca 5 kockar för säsongsarbete på heltid i anslutning till helger under våren samt en längre sammanhängande period under juni-augusti. Därefter kan det finnas möjlighet till kortare vikariat under höst och vinter.Arbetsbeskrivning
Som kock ombord i våra fartyg får du ett omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter där du dagligen möter många människor, både medarbetare och passagerare. Du kommer att arbeta med matframställningen ombord och har en basplacering i fartygets kök. I arbetet ingår bland annat tillredning av mat till våra försäljningsställen och personalmatsal, utföra ålagda delar av företagets egenkontrollprogram, städning och diskning. När du arbetar ombord ingår du i fartygets säkerhetsorganisation och kommer därför att få en säkerhetsutbildning. I utbildningen ingår även företagets profil, livsmedelshygien och kassasystemet.
Publiceringsdatum2010-02-01ProfilI ditt arbete är du en representant för hela företaget och kommer dagligen att möta hundratals av våra resenärer. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad, har en positiv inställning och att det är naturligt för dig att alltid gör ditt bästa för att tillfredsställa kundens förväntningar.Du har minst treårig gymnasieutbildning restaurang/storhusåll eller har arbetat fem år i storkök/resturang.Samarbete och laganda är viktigt för dig och du har en hög stresstålighet. Du har dessutom förmågan att alltid ligga steget före och kan se vad som behöver göras. Du ska behärska svenska språket flytande och ha goda kunskaper i engelska. Tidigare arbeten i storkök är meriterande.
Arbetstid
Arbetet är upplagt på veckoskift, en vecka ombord och en vecka ledig. Vid heltidstjänst bor du ombord på fartyget under arbetsveckan,din arbetsvecka börjar och slutar alltid i Visby.Ange i din ansökan om du är intresserad av heltidsarbete eller deltidsarbete och under vilken tidsperiod du kan arbeta för oss.
Arbetstider och omfattningDag , Heltid , Sommarjobb
Så ansöker duAnsökan sker via företagets webbplats.
KontaktJeanette Carlsson, Personalplanerare, + 0498-201867
FöretagDestination Gotland AB
AdressDestination Gotland AB
Box 1234
62123 Visby
Jobbnummer 577077
Observera att sista ansökningsdag har passerat.