Kock
Rastaholms Värdshus AB / Kockjobb / Ekerö
2021-01-21
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2023-05-02) ⬅️
Visa alla kockjobb i Ekerö,
Botkyrka,
Salem,
Södertälje,
Huddinge eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Rastaholms Värdshus AB i Ekerö Vi söker en passionerade ala carte kockar och en köksmästare till vårt fantastiska Värdshus.
Först och främst under helgerna, våren 2021 och sedan heltid hela sommarsäsongen 2021.
Arbetsuppgifter kökschef:
Du ska kunna förvalta våra klassiker och även med oss utveckla några nya spännande rätter till denna säsong.
Ansvara för inköp av råvaror och kvalitet.
Inköp och planering, kontakt med våra leverantörer för att förhandla fram bra priser.
Inventering.
Egenkontroller, och att säkerställa att lagar, miljö- och hälsoföreskrifter följs.
Dagliga driften i restaurangen/köket.
Arbetsuppgifter kock:
Du skall vara självgående och brinna för den varma sidan.
Kunna ta luckan.
Vår mat är svensk skärgårdsmeny .
Som alla säsongsrestauranger är vi väderberoende, och kan ha lugna dagar, men när det smäller till med fullsatt restaurang ska du vara van att hantera stress och att samarbeta med de övriga i köket.
Du ska tycka det är kul att laga mat och att vara noggrann med detaljer.
Ung och hungrig eller äldre och erfaren, viktigast av allt är att du gillar det du gör och klarar av att vara själv i köket om det behövs.
Behovsanställd
Arbetstid och lön enligt överenskommelse.
Möjlighet till övernattning finns.
Publiceringsdatum2021-01-21Så ansöker duSista dag att ansöka är 2021-04-30
AdressRastaholms Värdshus AB
RASTAHOLM VÄRDSHUSET
17890 EKERÖ
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "KOCK eller KÖKSMÄSTARE".
Arbetsgivare Rastaholms Värdshus AB (org.nr 556554-2742)
Rastaholm Värdshuset (
visa karta)
178 90 EKERÖ
Körkort För detta jobb krävs körkort.
Ansökan E-post:
info@rastaholm.se Arbetsplats Rastaholms Värdshus AB
Jobbnummer 5535465
Observera att sista ansökningsdag har passerat.