Kock
Region Gotland, Köksområde 4 / Chefsjobb / Gotland
2018-12-20
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2019-01-30) ⬅️
Visa alla chefsjobb i Gotland,
Västervik,
Valdemarsvik,
Oskarshamn,
Borgholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Gotland, Köksområde 4 i Gotland Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.
Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, förskolan äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avdelningen till att verksamheterna skapar goda livsvillkor, en hälsofrämjande hälso- sjukvård och en god, likvärdig och hälsofrämjande lärmiljö. Måltiderna bidrar till att skapa värde för medborgarna. Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården.
Havdhems kök är ett produktionskök för skola och förskola.
Skolan har ca 70 elever, förskolan har ca 30 barn (plus pedagoger).
Till Havdhems kök söker vi nu en kock.
Publiceringsdatum2018-12-20ArbetsuppgifterUtifrån direktiv och riktlinjer planera, producera, paketera, leverera och servera mat och måltider med kvalitet på ett ekonomiskt och rationellt sätt.
Syftet med uppdraget är att möjliggöra leverans av mat och måltider till våra medborgare, detta med god kvalitet genom säker, näringsriktig, varierad och hållbar kost. Likaså med tilltalande smak och en god service i form av en tilltalande presentation i trivsam miljö.
I arbetsuppgifterna ingår bland
• annat:
• Planering, produktion, packning, leverans, servering och efterarbete
• Beställa råvaror och andra förbrukningsvaror till det egna produktionsköket och till de enheter som produktionsköket levererar måltider till
• Kund- och brukarkontakt med hög service
• Arbeta i enlighet med uppdrag, beslutade rutiner och riktlinjer
• Aktivt bidra till ständiga förbättringar och utveckling av hela måltidsprocessen så som service och kvalitet
• Följa regelverket, t ex tillse efterlevnaden av egenkontrollprogrammet, verksamhetssystem och maskininstruktioner
• Delta i arbetsrotation inom kök, köksområde och avdelning
• Stödja enhetschef i uppföljning
• Vara behjälplig med vikarieanskaffning
• Vid behov, på uppdrag av chef, delta i projekt och utvecklingsarbeten
KvalifikationerVi söker dig som har tydligt kundfokus och kan tillföra nytänk och engagemang till vår verksamhet. Vi ser gärna att du har en dokumenterad restaurangutbildning, 3-årigt gymnasium inriktning restaurang och måltidsservice eller KY-utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer är likvärdig.
Då inriktningen är att öka ekologiskt, närproducerat och att mer lagas från grunden så är kunskaper om råvaror och dess användande i matlagning och olika matlagningsmetoder önskvärt. Kunskap om egenkontrollprogram, datorvana, ekonomi och specialkoster.
Du är en person som kan se helheten och kan utveckla och inspirera arbetskamraterna för förbättring och utveckling av verksamheten.
Körkort erfordras.
ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på
http://www.gotland.com/levaPå Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.
Varaktighet, arbetstid
Heltid. Uppehållsanställning Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2019-02-15 eller enligt överenskommelse.
ErsättningEnligt avtal.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-01-06
Ange följande referens när du ansöker: A837772
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktCarina Andersson 0498-269457
FöretagRegion Gotland, Köksområde 4
AdressRegion Gotland, Köksområde 4
Region Gotland
62181 Visby
KontorsadressVisborgsallén 19 Visby
Jobbnummer 4521460
Observera att sista ansökningsdag har passerat.