Kock
Region Gotland, Köksområde Gotland Norr / Chefsjobb / Gotland
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Gotland,
Västervik,
Valdemarsvik,
Oskarshamn,
Borgholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Gotland, Köksområde Gotland Norr i Gotland Som en del av Region Gotland utvecklar och erbjuder serviceförvaltningen effektiva tjänster inom ekonomi, HR, IT, telefoni, städ, transport, varu- och måltidsförsörjning samt medborgarservice. Våra cirka 530 medarbetare månar om kvalitet och service gentemot våra kunder, vilka i huvudsak är regionens andra förvaltningar.
Strandgårdens kök är ett produktionskök för skola, förskola och äldreboende (Stuxgården)
Skolan har ca 180 elever, förskolan har ca 40 barn (plus pedagoger)
Äldreboendet har 3 avdelningar med ca 10 st. boende/avd
Publiceringsdatum2016-11-03ArbetsuppgifterUtifrån direktiv och riktlinjer planera, producera, paketera, leverera och servera mat och måltider med kvalitet på ett ekonomiskt och rationellt sätt. Syftet med funktionen är att möjliggöra leverans till medborgare av mat och måltider med god kvalitet i form av säker, näringsriktig, varierad och hållbar mat och måltider med tilltalande smak och presentation samt med en god service för trivsam miljö.
• Arbeta med planering, produktion, packetering, leverans, servering och efterarbete
• Beställa råvaror och andra förbrukningsvaror till det egna produktionsköket och till de enheter som produktionsköket levererar måltider till görs enligt beslutade rutiner
• Kund och brukarkontakt med hög service
• Arbeta i enlighet med uppdrag, beslutade rutiner och riktlinjer
• Aktivt bidra till ständiga förbättringar och utveckling av hela måltidsprocessen så som service och kvalitet
• Följa regelverket, t ex tillse efterlevnaden av egenkontrollprogrammet, verksamhetssystem och maskininstruktioner.
• Delta i arbetsrotation inom kök, köksområde och avdelning
• Stödja enhetschef i uppföljning
• Vara behjälplig med vikarieanskaffning
• Vid behov, på uppdrag av chef, delta i projekt och utvecklingsarbeten
• Stöd till enhetschef
• Kund- och gästkontakt
KvalifikationerVi söker dig som har tydligt kundfokus och kan tillföra nytänk och engagemang till vår verksamhet. Vi ser gärna att du har en dokumenterad restaurangutbildning, 3-årigt gymnasium inriktning restaurang och måltidsservice eller KY-utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer är likvärdig.
Då inriktningen är att öka ekologiskt, närproducerat och att mer lagas från grunden så är kunskaper om råvaror och dess användande i matlagning och olika matlagningsmetoder önskvärt. Kunskap om egenkontrollprogram, datorvana, ekonomi och specialkoster.
Du är en person som kan se helheten och kan utveckla och inspirera arbetskamraterna för förbättring och utveckling av verksamheten.
Körkort erfordras.
ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för person med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på
www.gotland.com/levaInför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varaktighet, arbetstid
Deltid. syssgrad 75 % Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-01-01 .
ErsättningEnligt avtal.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-11-27
Ange följande referens när du ansöker: A619753
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktMartina Kalmén 0498-269468
FöretagRegion Gotland, Köksområde Gotland Norr
AdressRegion Gotland, Köksområde Gotland Norr
Region Gotland
62181 Visby
KontorsadressVisborgsallén 19 Visby
Jobbnummer 3141023
Observera att sista ansökningsdag har passerat.