Kock
Nordic Choice Hotels AS Clarion Collection Hotel Etage / Kockjobb / Västerås
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Västerås,
Hallstahammar,
Surahammar,
Eskilstuna,
Enköping eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Nordic Choice Hotels AS Clarion Collection Hotel Etage i Västerås Nordic Choice Hotels är Nordens största hotellkedja med hotell på över 100 destinationer. Vi kan erbjuda många olika tjänster, både centralt och på våra hotell i kedjorna Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection, Clarion och Nordic Hotels & Resorts. Gemensamt för alla tjänster är att vi arbetar efter våran vision: «Med energi, mod och begeistring skapar vi en bättre värld - We care!». Vi är stolta av att vara en attraktiv arbetsgivare med mångfald, där alla våra 10 000 medarbetare behandlas lika, oavsett bakgrund.
Clarion Collection är en del av Nordic Choice Hotels - Nordens största hotellkedja.
Hos oss skall gästerna kunna känna sig som hemma i en avslappnad miljö och skall alltid bemötas med våra värdeord, Ärligt & Genuint.
Hotellet är en lugn oas mitt i city och har 93 rum och en restaurang endast för boende gäster. Köket arbetar med frukost, konferenslunch, hembakat eftermiddagsfika och en enklare kvällsbuffé.
Vi söker ett ansvararstagande serviceproffs till vår köksavdelning.
Som är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. Din primära arbetsuppgift är att tillsammans med köksteamet skapa en bättre vardag för våra gäster så att de önskar att besöka oss om och om igen. Vi ser gärna att du är flexibel och stresstålig samt att du anser det vara en självklarhet att vara delaktig i alla förekommande arbetsuppgifter i köket.
I vår lilla drift arbeter vi med alla områden varför vi gärna ser tidigare erfarenhet av försäljning samt grundkunskaper i alkohollagsstiftning och serverings kunskap.
Som arbetsledare i köket är det viktigt att du har lätt för att engagera och motivera andra. Du bör ha någon form a ledarerfarenhet samt goda kunskaper och erfarenheter i matlagning. Utöver rollen som arbetsledare för köket med dess personal är du även delaktig i hotellets ledningsgrupp. Du har möjlighet att påverka och utveckla köket och dess organisation, frukostbuffé, konferenslunch, kvällsbuffé samt även middagar och andra evenemang. Då arbetet även innebär delaktighet i budget- och resultat är det viktigt att du är ekonomiskt lagd.
Vi erbjuder Dig ett spännande, och varierande arbete med trevliga kollegor
Varaktighet: Fast anställning.,6 månaders provanställning.
Arbetstider: 75% Skiftgång
Lön: Enligt avtal.
Ansökan: Sänds till VD
Maria.fjellstrom@choice.se , Inga telefonförfrågningar.
Sista dag att ansöka är 2/2-2014
Tillträde:Snarast och intervjuer sker fortlöpande
Publiceringsdatum2014-01-14Arbetstider och omfattning75%
ErsättningEnl. avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-02-02
Ansökan kan skickas till e-postadress:
maria.fjellstrom@choice.seKontaktMaria Fjellström +46 21151220
FöretagNordic Choice Hotels AS Clarion Collection Hotel Etage
AdressNordic Choice Hotels AS Clarion Collection Hotel Etage
Storagatan 32
72212 Västerås
Jobbnummer 1749170
Observera att sista ansökningsdag har passerat.