Head Chef
Nordic Choice Commercial Services AB / Kockjobb / Sundsvall
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Sundsvall,
Timrå,
Mark,
Härnösand,
Nordanstig eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Nordic Choice Commercial Services AB i Sundsvall,
Härnösand,
Östersund,
Sandviken,
Umeå eller i
hela Sverige About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!
Clarion Hotel® is part of Strawberry.
Clarion Hotel Sundsvall - ett spektakulärt och elegant hotell precis intill Selångersån mitt i Sundsvalls stadskärna. Här hittar du en pool på taket, restaurang, bar, stora konferenslokaler och mysiga rum som ger dig känslan av att komma hem.
Som köksmästare är du en viktig del i att skapa en unik upplevelse för hotellets gäster. Därför tror vi att du har en smittande energi, gillar att synas, är ansvarsfull, har mod att våga fråga, tar egna initiativ och alltid har koll på läget. Du drivs av gott samarbete mellan dig och dina kollegor och har insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!
Tjänsten innebär varierande arbetstider. Vill du bli en del av vår framtid i Sundsvall? Gillar du att utmana och utmanas? Då är du kanske den vi söker.
Är du vår nya Head Chef på Clarion Hotel Sundsvalll?
Vi söker en inspirerande, coachande och tydlig ledare som tillsammans med teamet ska ta vårt hotell in i framtiden! Du har erfarenhet från motsvarande tjänst tidigare, håller hög kvalitétsnivå, är strukturerad med ett stort ekonomiskt sinne.
Publiceringsdatum2024-04-18ProfilDu är en matkreatör som i ditt tydliga ledarskap inspirerar och motiverar dina medarbetare att utvecklas på personligt plan och mot verksamhetens mål med nöjda återkommande gäster. Du håller hög standard för att leverera matupplevelser i världsklass, du är miljömedveten och van att jobba med hållbarhetsfrågor. Du har vinnarinstinkt, är lösningsorienterad och nyfiken, bra på att kommunicera och med ett högt kommersiellt fokus.
Detta är en roll där vi söker erfarenhet från att drifta större restauranger och storkök. På Clarion hotell Sundsvall går gästen först och gästerna är många som kommer till oss för att konferera, bankett, lunch och till vår framstående restaurang NÒR. Möjligheterna är många, och vår verksamhet är mångsidig från det lilla till det stora sällskapen.
Dina arbetsuppgifterDitt ansvar:
• Du har jobbat med hela spectrumet med stora volymer och logistik, till det lilla med absolut viktigaste mötena - alltid med hög kvalitet.
• Du är kvalitétsmedveten och har god kunskap i svensk och europeisk matlagning.
• Förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Du är van att driva igenom F&B-koncept och jobba strategiskt framåt.
• Naturlig och coachande ledare, schemaläggning, rekrytering.
• Goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift.
• Väl insatt i köksekonomi, kalkylering, råvarukostnad, inköp, lagerstyrning och inventering.
• Goda datakunskaper.
• Meriterande om du har kunskaper i Strawberry specifika system.
• Bidra till att öka livskvaliteten för gäster och medarbetare.
• Personalansvar, vilket innebär effektivast möjliga schemaläggning, följa gällande avtal, utbildning & vidareutveckling av personal samt coachning i kök.
• Arbeta aktivt med företagets systemmätning för gästnöjdhet, medarbetarnöjdhet samt ekonomiska mål.
• Tillsammans med avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.
I din tjänst ingår:
• Ansvarar och verkar för att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra såväl på den egna avdelningen som mellan avdelningar.
• Aktivt arbeta för att främja en god feedback-kultur.
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner.
• Kontinuerligt ha en dialog med ledningsgruppen gällande konceptutveckling och utveckling av produkten.
• Kontinuerligt uppdatera menyer enligt lagda riktlinjer
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket.
• Följa företagets policys såsom exempelvis klädpolicy som innebär uniform (kockkläder), moderat make-up, inga smycken, namnskylt mm.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Månadsvis avlägga prognos för avdelningen i enlighet efter de ekonomiska mål/förutsättningar hotellet har och står efter.
• Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentanalyser.
• Eventuellt andra uppgifter kan tillkomma direkt delegerade via F&B Manger eller Ledningsgrupp.
Våra förväntningar:
Clarion hotell Sundsvall förväntar sig att ditt arbete genomsyras av våra värdeord: energi, mod och begeistring. Du uttrycker energi genom ett tydligt och dynamiskt kroppsspråk och en positiv utstrålning. Mod tillkännages genom ägandet av problem och en "våga fråga" attityd. Nyfiken och engagerad ser vi att du är i allt och alla du möter, vilket skildrar begeistring.
WeCare är en del av vår identitet och av vår kultur. Det är vi stolta över. Som en del av Strawberry delar vi en tradition och en kultur att göra mer än det som förväntas av oss - för gästerna, våra medarbetare, samhället och miljön. Detta kallar vi för WeCare.
Tillsvidareanställning med anställningsgrad 100%, provanställning tillämpas
Tillträde och lön efter överenskommelse
Tillgång till flertal förmåner
Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag
Clarion hotell Sundsvall - Clarion living, not just staying.
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!
Clarion Hotel® is part of Strawberry.
Ersättning Enligt överenskommelse
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-05-17
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Nordic Choice Commercial Services AB (org.nr 556106-6050)
Arbetsplats Clarion Hotel Sundsvall
Jobbnummer 8623302
Observera att sista ansökningsdag har passerat.