Frukostkock/Kock
Hotel Stureplan / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hotel Stureplan i Stockholm Hotel Stureplan är ett 4-stjärnigt hotell med 58 rum, Bollinger Champagnebar och Lounge.
Om du är intresserad av att var med och bygga upp ett kök med att arbeta självständigt, så kan det här vara något för dig. Man ansvarar för att arbeta enligt de föreskrifter som ligger i grund för HCCP samt leverera kvalitativa produkter till alla våra gäster oavsett frukost, lunch eller middag. Arbetstiderna varierar beroende på vilken tjänst man påbörjar.
Beskrivning av kvalifikationer:
1. Svenska och engelska i tal och skrift
2. Minst 2 års erfarenhet av kockyrket.
3. Kockutbildning i grund.
4. Brinnande intresse för mat
5. Positiv attityd
6. Teamkänsla
7. Flexibilitet
8. Punktlighet
Publiceringsdatum2008-09-05Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
Arbetstiderna varierar beroende på vilken tjänst man påbörjar.
TillträdeOmgående
ErsättningFast lön
Enligt överenskommelse.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2008-09-12
Enbart ansökningar via mejl besvaras!
Ansökan kan skickas till e-postadress:
merja.n@hotelstureplan.seKontaktMerja Niemi, hotellchef, 08-4406600,
merja.n@hotelstureplan.seFöretagHotel Stureplan
AdressHotel Stureplan
Box 55955
10216 STOCKHOLM
KontorsadressBirger Jarlsgatan 24
KontaktuppgifterTelefonnummer: 08-4406600
Faxnummer: 08-4406611
E-postadress:
merja.n@hotelstureplan.se Jobbnummer 304169
Observera att sista ansökningsdag har passerat.