Erfaren kock / souschef / arbetsledare
Stiftelsen Rosendals Trädgård / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stiftelsen Rosendals Trädgård i Stockholm Stiftelsen Rosendals Trädgård är en biodynamisk odling ett stenkast från Stockholm city - en plats för kunskap, växande, hållbarhet och njutning.
Vi söker en energisk och kreativ kock med minst 3 års yrkeserfarenhet samt med ett genuint intresse för mat och kvalitet. Tidigare erfarenhet från arbetsledning är meriterande.
På Rosendals Trädgård har vi en egen grönsaksodling och vi lagar all mat från grunden och med hög ambition, till både kafé och festvåning. Vi arbetar med ekologiska råvaror från noga utvalda leverantörer. Vårt kök är modernt och trädgården är en fantastiskt arbetsmiljö ute på Djurgården.
Du måste vara van att arbeta självständigt och under stress, men också kunna leda arbetsgruppen i köket, i samarbete med köksmästaren. Du ska även kunna ansvara för inköp av råvaror och med egenkontroll. Arbete vardagar och helger, mestadels dagtid. Heltid enligt schema.
Varaktighet, arbetstid
Visstidsanställning 6 månader eller längre
Heltid
Vi har öppet februari - december
Publiceringsdatum2016-01-18ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Lön diskuteras utifrån erfarenhet
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
jesper@rosendalstradgard.seKontaktJesper Sennerfeldt, köksmästare
jesper@rosendalstradgard.seChristopher Beskow, driftschef
christopher@rosendalstradgard.seFöretagStiftelsen Rosendals Trädgård
AdressStiftelsen Rosendals Trädgård
ROSENDALSTERRASSEN 12
11521 STOCKHOLM
KontorsadressROSENDALSTERRASSEN 12
STOCKHOLM
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-54581270
Jobbnummer 2621016
Observera att sista ansökningsdag har passerat.