Driftledare till Rostaköket
Örebro kommun / Chefsjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Örebro kommun i Örebro,
Kumla,
Nora,
Ljusnarsberg eller i
hela Sverige Vi söker en Driftledare som vill utveckla och driva vårt kök på Rostahemmet under ordinarie personals sjukfrånvaro. Kanske en kock som vill prova på att utveckla vår verksamhet.
Publiceringsdatum2017-01-02Om tjänstenRosta köket söker driftledare till sitt tillagningskök med restaurang som lagar mat till vård och omsorgsboenden inom äldreomsorgen. Vi producerar ca 400 portioner lunch/dessert, 200 portioner kvällsmat. En stor andel av dessa portioner är specialkoster, många med anpassad konsistens efter den enskildes behov. Portioner packas och skickas till olika avdelningar samt portionspackas till kunder som bor hemma.
Restaurangen är öppen vardagar under lunch för seniorer och anställda i kommunen.
Schemalagd arbetstid vardagar.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• leda och fördela arbetet för dina medarbetare
• delta aktivt i produktionen
• ansvara för beställningar av varor enligt gällande avtal
• beräkna och tillaga alla typer av mat inklusive specialkost på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt med god kvalité
• utföra allt arbete i enlighet med miljönämndens godkända egenkontrollprogram
• delta i köket kvalitetsarbete och säkerställa att kostriktlinjer följs
• jobba med kostdatasystemet
• delta vid ekonomi uppföljning
• kontakt med kunder och gäster i egna verksamheten
KompetenserVi söker dig:
• som är utbildad kock med erfarenhet från måltidsproduktion i storkök gärna inom äldreomsorgen
• som har erfarenhet av arbetsledning
• som har erfarenhet av specialkoster samt mat med avvikande konsistens
• som har god datakunskap
• som har goda kunskaper i svenska tal och skrift
Vi söker dig:
• som har stor passion för matlagning från grunden med fokus på kunden
• som ser medarbetarna som en resurs
• som har lätt för att samarbeta med andra verksamheter
• som är stresstålig, flexibel, kreativ, målinriktad och bra på att kommunicera
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt meriterande
• högskoleutbildning inom kostverksamhet/måltidsproduktion och arbetsledning
• erfarenhet av följande verksamhetssystem: kostdatasystemet Mashie, Raindance, Medvind och Outlook
• kunskaper i vegetarisk matlagning
• erfarenhet av offentlig verksamhet
Du ska ha god samarbetsförmåga och vara serviceinriktad.
Omfattning och tillträde
Tidsbegränsadanställning, 100 %, from snarast tom 2017-03-31, ev. längre, 1 tjänst.
Om arbetsplatsen
Rostaköket ligger i Stjärnhusen och är en del av Örebro kommuns kostverksamhet där vi arbetar efter konceptet "smartare mat". Vi strävar efter en hög grad av ekologiskt, kravmärkt och närodlad kost och som ett led i detta använder vi ekologiska, kravmärkta och närodlade produkter i matlagningen och lagar maten från grunden; mat som vi levererar till vård o omsorgsboenden, trygghetsboenden, seniorboenden, skola och förskola, packning och utskick till mattjänst samt egna restauranger som serverar seniorer och anställda i kommunen. Till samtliga kundkategorier anpassas kosten utifrån behov.
Inom Vård och omsorg produceras cirka 4000 port/dag
Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på
http://www.orebro.se/jobb.Ansökan
Sista ansökningsdag är 2017-01-16.
Ref.nr: Vv 467/2016
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat
ErsättningEnligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-01-16
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktKommunal Exp., 010- 442 92 50
Monica Igelström, Enhetschef 019- 21 43 85
FöretagÖrebro Kommun
AdressÖrebro Kommun
Box 30060
70135 Örebro
KontorsadressBox 30060
Jobbnummer 3242228
Observera att sista ansökningsdag har passerat.