Diskare - Omaka
Spendrups Bryggeri AB / Restaurangbiträdesjobb / Stockholm
2024-02-26
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Diskare - Omaka" (publicerad 2024-02-27) ⬅️
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Spendrups Bryggeri AB i Stockholm,
Huddinge,
Botkyrka,
Norrköping,
Gävle eller i
hela Sverige Anställningsform: tillsvidare, heltid | Tillträdesdag: efter överenskommelse | Ansök senast: 10 mars
OMAKA är ett koncept där vi har valt att kombinera restaurang med bryggeri mitt på Östermalm i gamla Arkitekthögskolans byggnad. Nu söker vi en diskare som vill vara en del av vårt team!
På Omaka siktar vi på en hög nivå i köket som kombineras med våra egna brygder men även med andra drycker. Menyn består huvudsakligen av snacks och mellanrätter där vi inte fegar med smaker, vi ser även till att utveckla och byta ut rätterna med jämna mellanrum. Ledorden "smak före stil" är något som vi på Omaka jobbar med, det innebär att vi sätter smakerna i första rummet och hittar inspiration från hela världen, men vi jobbar med noga utvalda råvaror från lokala producenter.
Publiceringsdatum2024-02-26Dina arbetsuppgifterSom diskare kommer du att spela en avgörande roll för att säkerställa att vårt kök och matsal håller hög kvalitet förblir rena och organiserade. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:
• Plocka och diska tallrikar, bestick, glas och köksredskap
• Se till att diskområdet är rent och välordnat
• Assistera vid rengöring och underhåll av köksutrustning
• Samarbete med köks- och serveringspersonal för att säkerställa effektivt serviceflöde
Kravprofil och personliga egenskaper
• Minst 5 års erfarenhet av liknande tjänst
• Förmågan att arbeta effektivt både självständigt och som en del av ett team
• Noggrann och uppmärksam på detaljer
• Kan arbeta flexibla arbetstider, inklusive kvällar, helger och högtider.
Inom ramen för restaurangverksamheten är det viktigt med eget driv, och förmåga att självständigt planera och lösa uppgifterna samt etablera god relation med alla intressenter. Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett snabbt tempo och som delar vår passion för service och kvalitet. Såklart uppskattar vi att du likt oss är en glad person som gillar att ha kul tillsammans med kollegorna!
Vi erbjuder
• kombinerad restaurang och bryggeri med härliga kollegor
• rolig tjänst med varierande arbetstider
• nyskapande sortiment av öl och mat tillsammans
• bra villkor och kollektivavtal
Kontaktperson: Andreaz Norén,
andreaz.noren@omaka.beer,
Karin Eriksson, HR-specialist rekrytering,
karin.eriksson@spendrups.seDin ansökan
För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV.
Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.
Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.
Välkommen in!
Ersättning Lön enligt överenskommelse
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-03-10
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Spendrups Bryggeri AB (org.nr 556079-6871),
http://www.Spendrups.se Arbetsplats Spendrups
Kontakt Karin Eriksson
karin.eriksson@spendrups.se Tel växel: 0240-88 000 Jobbnummer 8496127
Observera att sista ansökningsdag har passerat.