Biträdande Restaurangchef till Krusenberg Herrgård
Sabis AB / Kockjobb / Knivsta
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Knivsta,
Enköping,
Håbo,
Strängnäs,
Sigtuna eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis AB i Knivsta,
Upplands Väsby,
Uppsala,
Botkyrka,
Täby eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök:
www.sabis.se Krusenberg Herrgård med anor från 1600-talet är vackert beläget på en udde vid Mälarens strand, 15 min söder om Uppsala och 25 min från Arlanda. Verksamheten består huvudsakligen av weekendboende, konferenser och möten, spa, bröllop och festvåning. På Krusenberg Herrgård finns 59 rum samt en bröllopssvit. Vi är ett glatt team som alla jobbar för att våra gäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Om rollen
I din roll som Biträdande Restaurangchef ansvarar du tillsammans med Restaurangchef för den dagliga driften. Du är med och utformar det befintliga restaurangkonceptet och driver utvecklingen framåt. Schemaläggning, personalplanering, introduktion och utbildning av nyanställda ingår i dina dagliga arbetsuppgifter. Du är också med och coachar ditt team till att bli riktiga kundproffs som levererar kvalitet och glädje varje dag!
Vi i teamet på Krusenberg Herrgård värdesätter ett nära samarbete mellan avdelningarna samt med Sabis servicekontor. Du rapporterar till vår Restaurangchef.
Ledare inom Sabis har förmåga att:
Vara förebild
Visa vägen
Involvera & Engagera
Leverera resultat
Publiceringsdatum2022-03-11ProfilKrav för tjänsten
• Du har dokumenterad erfarenhet från liknade tjänst där frukost, lunch, a la carte och bar varit delar av verksamheten
• Du har tidigare erfarenhet av personalplanering
• Du är en god ledare och har ett genuint intresse av människor och service
• Du har ett stort intresse, gedigen kunskap och trendmedvetenhet om mat och dryck
• Du har körkort och tillgång till bil
Meriterande
• Kunskap om kök och matlagning
• Du har jobbat med något av våra system så som Spectra, Quinyx, WaiterAid
Som person ser vi att du är:
• Lyhörd och uppmuntrar till samarbete och engagemang
• Självgående, kreativ och tar initiativ.
• Ansvarsfull, strukturerad och prestigelös i ditt arbete
• Lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer
• Du brinner för mat, dryck och service
Vi erbjuder dig
En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö och anrika lokaler med ett glatt team som stöttar och hjälper varandra. Sabis är ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
Så ansöker duTillträde enligt överenskommelse. Dina arbetstider är varierande dagtid, kvällar och helger. Vid frågor om tjänsten kontakta Restaurangchef Mariella Freding på
mariella.freding@krusenbergherrgard.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!
Besök gärna
www.krusenbergherrgard.seVaraktighet, arbetstid
• -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-04-11
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSabis AB
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Sabis AB (org.nr 556165-9888)
Körkort För detta jobb krävs körkort.
Arbetsplats Sabis
Jobbnummer 6428584
Observera att sista ansökningsdag har passerat.