bagare

Brödkultur 2.0 AB / Bagarjobb / Helsingborg
2021-03-05
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "bagare" (publicerad 2024-06-10) ⬅️


Visa alla bagarjobb i Helsingborg, Bjuv, Åstorp, Höganäs, Landskrona eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Brödkultur 2.0 AB i Helsingborg

På Sofiero gård i utkanten av Helsingborg driver vi ett bageri och café. Vi söker nu bagare till vår sommarsäsong. Vi har öppet tisdag till söndag. Arbetstiderna är varierande och innebär helger. Jobbet är tänkt att vara i sommar (men kan mycket väl mynna ut i en fast anställning tillsvidare) och med tillträde enligt överenskommelse . Arbetet innefattar att man kan rycka in i kassadisken, så erfarnehet av det är meriterande men inget krav. Man jobbar i ett 'öppet 'bageri så det är viktigt att man är ordningsam och det innebär också ett nära möte med gäster och övrig personal. Vi arbetar med surdeg i våra matbröd, erfarenhet av det är meriterande men inget krav. Arbetet innefattar avbak(nattetid), trågning, uppslagning och uppvägning (dagskift). Dagskiftet ansvarar även för 'sötebröd '.
Cv 'n utan erfarenhet undanbedes.

Publiceringsdatum
2021-03-05

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2021-04-04

Adress
Brödkultur 2.0 AB
Sofierovägen 126A
25482 Helsingborg

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "sommarbagare".

Arbetsgivare
Brödkultur 2.0 AB (org.nr 559105-9026)
Sofierovägen 126A (visa karta)
254 82  HELSINGBORG

Körkort
För detta jobb krävs körkort.

Ansökan
E-post: bageri@brodkultur.se

Arbetsplats
Brödkultur 2 0 AB

Jobbnummer
5612028

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Brödkultur 2.0 AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Brödkultur 2.0 AB: