1:e Kock Solna
Sodexo AB / Kockjobb / Solna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sodexo AB i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Sodexos Restaurang Jöns Jacob som är beläget på Karolinska Institutets område i Solna står inför nya spännande utmaningar till hösten 2018. Därför behöver vi en trevlig och glad 1:e Kock med köksmästarambitioner. Vi serverar luncher i vår restaurang, vi gör catering och utskick till både Karolinska Institutet, Solna Stad samt närliggande företag. Vi fyller varje dag upp våra 2 cafeer på området med härliga egentillverkade produkter. Av den anledningen ser vi att du har erfarenhet av catering, lunchservering och ett driv att utveckla våra cafeer.
Du arbetar med 10 andra personer i verksamheten, där vi arbetar med vårt gemensama mål att:
• Vi ska vara förstahandsvalet vad det gäller förtäring och service på området.
Du behöver förutom din profession som kock kunna Svenska i tal och skrift, ha B Körkort samt ha datorvana. Du bör kunna börja på din nya arbetsplats den 1 september 2018.
Som person är du en lagspelare, en god kommunikatör samt har en positiv inställning till det du företar dig. Du ser till helheten och hjälper andra att bli bättre.
Vi erbjuder dig ett fritt arbete dagtid, med bra råvaror, trevliga kollegor och en möjlighet att utvecklas och gå vidare inom företaget . Att arbeta åt Sodexo är framför allt att få möjlighet att hjälpa andra människor i deras vardag och göra den bättre och samtidigt vilja arbeta i ett företag där intiativ till sociala och miljömässiga förbättringar premieras.
Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:
• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet
Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 20 augusti 2018
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services - service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.
I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat
Publiceringsdatum2018-06-13ErsättningKollektivavtal finnes
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-08-13
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktMats Pettersson, Restaurangchef
mats.pettersson@sodexo.comFöretagSodexo AB
AdressSodexo AB
Reziusväg 22 A
17165 Solna
KontorsadressReziusväg 22 A
Jobbnummer 4201696
Observera att sista ansökningsdag har passerat.