1:e Kock
Region Gotland, Köksområde Gotland Norr / Kockjobb / Gotland
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Gotland,
Västervik,
Valdemarsvik,
Oskarshamn,
Borgholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Gotland, Köksområde Gotland Norr i Gotland Som en del av Region Gotland utvecklar och erbjuder serviceförvaltningen effektiva tjänster inom ekonomi, HR, IT, telefoni, städ, transport, varu- och måltidsförsörjning samt medborgarservice. Våra cirka 350 medarbetare månar om kvalitet och service gentemot våra kunder, vilka i huvudsak är regionens andra förvaltningar.
I Solklintskolans kök tillagas, serveras samt levereras måltider till olika gäster så som barn/elever och äldre. I köket produceras både varma och kalla måltider.
Publiceringsdatum2015-01-22ArbetsuppgifterDu ska tillsammans med tre kockar och två köksbiträden förbereda, tillaga och servera måltider till skolans elever och personal (ca 200 luncher). Förbereda och tillaga lunch till två ytterskolor (250 portioner), 5 förskolor (200 lunch), ett äldreboende (lunch och middag 20*2/dag) samt måltider till hemmaboende med bistånd (ca 1000/vecka). I jobbet ingår att utifrån gällande meny ansvara för beställning av råvaror och andra förbrukningsvaror.
Du ansvarar för att följa regelverket, som exempel att tillse efterlevnaden av olika mål och policyer, men även att produktionen genomförs på ett säkert sätt genom att följa egenkontrollprogram och maskininstruktioner. Du har ansvarskänsla och stolthet för det ni serverar och tillsammans med den övriga personalen skapar ni goda relationer med gästen/kunden genom att exempelvis vara synlig i restaurangen och därmed bidra till att skapa en god stämning. Du/ni samarbetar med kunderna för att måltiden ska bli en positiv del av verksamheten inom både skola och äldreomsorgen. Du deltar och genomför olika uppföljningar av verksamheten såsom portionsredovisning i vårt kostprogram AIVO, fakturagranskning och kunduppföljningar.
I arbetet ingår att delta i olika projekt för utveckling av hela avdelningens verksamhet. Vid behov även kunna arbeta i andra kök.
Tjänsten är ett semesteranställning.
KvalifikationerVi söker dig som har ett tydligt kundfokus och kan tillföra nytänk och engagemang till vår verksamhet. Vi ser gärna att du har en dokumenterad restaurangutbildning, minst treårig gymnasie eller KY-utbildning eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet samt har jobbat minst ett år i någon form av arbetsledande ställning.
Du har goda matlagningskunskaper och dessutom kompetens kring matlagningsmetoder, specialkoster, kunskap om egenkontrollprogram, datorvana, personalledning och ekonomi.
Du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad, kan jobba självständigt, är anpassningsbar och drivs av att få utveckla och förbättra verksamheten.
Körkort erfordras.
ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för person med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.
Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetstider och omfattningHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-04-01 .
ErsättningEnligt avtal.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-02-08
Ange följande referens när du ansöker: A444995
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktMartina Kalmén, Enhetschef 0498-269468, 0707-658192
Facklig kontaktAvtalsområde kommunal, facklig information. 0498-268000
FöretagRegion Gotland, Köksområde Gotland Norr
AdressRegion Gotland, Köksområde Gotland Norr
Region Gotland
62181 Visby
KontorsadressVisborgsallén 19 Visby
Jobbnummer 2138539
Observera att sista ansökningsdag har passerat.