Vikarierande Köksmästare
Radisson Blu Arlandia / Kockjobb / Sigtuna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Sigtuna,
Österåker,
Håbo,
Upplands-Bro,
Upplands Väsby eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu Arlandia i Sigtuna,
Stockholm eller i
hela Sverige Radisson BLU Arlandia Hotel har 335 rum och 31 konferenslokaler, Restaurang, Cocktailbar samt Pool- och Relaxavdelning. Hotellet ligger 4 minuter från Arlanda Flygplats och ingår i Radisson BLU Hotels & Resorts, en av världens snabbast växande hotellkedjor. Vår restaurang Cayenne tar 400 gäster.
Som Vikarierade Köksmästare hos oss skapar du en trygg grupp som säkerställer att service och upplevelse gentemot gästen är i världsklass. Verksamheten omfattar frukost, lunch, konferensmåltider, festvåning och à la carte.
Vi söker nu dig som har en stor passion för mat, service och kvalitet. Köket och disken består av ett väl sammansvetsat och hårt arbetande team med hög kollegial lojalitet.
VAD VI FÖRVÄNTAR OSS AV DIG:
• Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet från Restaurangbranschen med några års praktisk erfarenhet som Köksmästare eller liknande.
• Du ansvarar för köket och disken med ca 8 personer och planerar den dagliga verksamheten. I detta arbete ingår schemaläggning och kalkylering för mat, personal och inköp.
• Du ansvarar för HACCP, egenkontroll och säkerhet i köket.
• Du är en naturlig ledare som har en förmåga att entusiasmera dina medarbetare och få varje individ att prestera maximalt utifrån sina egna förutsättningar.
• Vi söker dig som är gästorienterad och som har en god helhetssyn på restaurangverksamhet.
• Du som söker är självgående och drivande. Du är ansvarstagande och tycker om att lösa problem.
• Du har ett gott humör som tål stressiga situationer.
• Det är viktigt att följa hotellets policies och affärsplan samt Radisson BLU Hotels & Resorts gemensamma riktlinjer och servicekoncept.
• Talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Engelska är vårt koncernspråk.
Vi ERBJUDER:
Ett utmanande arbete på ett internationellt hotell i ständig utveckling.
• Heltid, schemalagd arbetstid dag, kväll och helg
• Vikariat, 2010-06-01 - 2010-10-31.
• Tillträde: 2010-06-01
• Vi erbjuder friskvårdsmöjligheter och andra attraktiva personalförmåner med goda möjligheter till karriärutveckling.
Varmt välkommen med din ansökan!
Frågor angående tjänsten besvaras av Köksmästare Stefan Superti på telefon: 070-289 99 54.
Frågor angående rekryteringsprocessen besvaras av Personalchef Sara Hedlund: 070-299 00 04
Publiceringsdatum2010-05-07Arbetstider och omfattningHeltid Viss tid
ErsättningFast
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2010-05-23
Ansökan sker via företagets webbplats.
KontaktFöretagRadisson Blu Arlandia
AdressRadisson Blu Arlandia
Box 103
19045 Stockholm-Arlanda
Jobbnummer 647018
Observera att sista ansökningsdag har passerat.