Vi söker en kallskänka till Rissne-Sundbyberg

Fazer Food Services / Kockjobb / Sundbyberg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Sundbyberg, Solna, Danderyd, Stockholm, Lidingö eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Sundbyberg, Solna, Stockholm, Järfälla, Sollentuna eller i hela Sverige

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Fazer Food Services driver sedan en längre tid tillbaka en personalrestaurang i Rissne-Sundbyberg. Enheten är en av tre restauranger som vi driver för denna medvetna slutkund i Stockholmsregionen. Här serverar vi dagligen cirka 1500 luncher. Vi har även en omfattande beställnings- och konferensverksamhet och driver ett välbesökt café/kiosk i huset.

Det mesta av vår tillagning sker från grunden för att säkerställa kvaliteten och smakupplevelsen mot våra gäster.

Vi håller nu på att utveckla en liten Deliavdelning på enheten, och söker därför en kallskänka som vill vara med och utveckla sortimentet vad gäller smörgåsar, sallader, kaffebröd, mellanmål och egenproducerade produkter för försäljning, som till exempel inläggningar med mera.

Som kallskänka hos oss förväntar vi oss att du:

• Lägger stor vikt vid både smakupplevelsen och det estetiska
• Har ett genuint intresse av mat, trender och utveckling
• Har erfarenhet av konditori/bageri
• Är driven och självgående samt tar egna initiativ
• Har lätt för att samarbeta och skapa team
• Deltar i ständiga förbättringar inom hela produktionen.
• Har kunskaper i HACCP
• Har utbildning inom branschen och minst 5 års yrkeserfarenhet
• Är flytande i svenska språket, i tal och skrift

Våra värderingar är kunden i fokus, samarbete och utmärkt kvalitet.

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med provanställning.
Arbetstiden är huvudsakligen dagtid måndag till fredag, men kvällar kan förekomma.

Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF, Hotell- och restaurangfacket. För information om avtal, kontakta Margareta Granda-Berg, 08-470 72 00, mejl: margareta.granda-berg@fazer.com .

Ytterligare upplysningar lämnas av Erik Lindström, restaurangchef, på tel 08-639 10 53.

Sista ansökningsdag 2015-02-15.

Publiceringsdatum
2015-02-06

Arbetstider och omfattning
Heltid -

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-02-15
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Fazer Food Services

Adress
Fazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm

Kontorsadress
Lindhagensgatan 120

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2158550

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fazer Food Services

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fazer Food Services: