Verksamhetschef/kostchef
Fraiche Catering AB / Ekonomijobb / Täby
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla ekonomijobb i Täby,
Vallentuna,
Upplands Väsby,
Danderyd,
Sollentuna eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fraiche Catering AB i Täby,
Danderyd,
Solna,
Stockholm,
Vaxholm eller i
hela Sverige VÅRT FÖRETAG
Fraiche Catering är ett familjeföretag som bildades år 2000. Vi serverar cirka 10.000 portioner luncher per dag. Vi har fem produktionskök i Stockholmsområdet. Våra gäster är barn, ungdomar och vuxna. Vi vet att rätt mat och dryck är viktigt för våra gäster och - vi älskar det vi gör - att laga mat!
Nu vill vi ta nästa steg. Vi ska bli ännu bättre och vi vill att du hjälper oss. Tillsammans ska vi fortsätta att ge våra gäster dagens bästa stund! Det här är en unik chans för rätt person!
DIN PROFIL
Är du en person som brinner för att leda, inspirera och utveckla verksamheten? Då kan detta vara rätt tjänst för dig. Som verksamhetschef har du företagets viktigaste roll att se till så att verksamheten fungerar och att dina närmaste medarbetare är på topp. Ditt engagemang och dina kunskaper inom kök/restaurang är viktiga aspekter i kombination med din förmåga att bygga förtroende och utveckla vår verksamhet. Du är därför dokumenterat skicklig på att leda dina medarbetare och att arbeta målfokuserat och resultatorienterat. Som du förstår har vi stora förväntningar men vi vet också att du kommer att ha en kul och intressant arbetsplats att gå till. Så om du älskar att skapa trivsel och trygghet omkring dig samt brinner för goda resultat och utveckling är det här jobbet för dig!
Du ingår i företagets ledningsgrupp.
DINA ARBETSOMRÅDEN
Du har ansvar för att utveckla planera och följa upp verksamheten i Fraiche Caterings olika kök. Du ansvarar för att leda och inspirera dina närmsta medarbetare vilka är våra kökschefer. Du säkerställer att gällande rutiner efterlevs, såsom exempelvis menyplanering, inköp av råvaror, inrapportering i Mashie, HACCP, miljö, inventering mm. Du är delaktig i utveckling av arbetet med månadsrapportering och uppföljningen av nyckeltal. Du är med och skapar gemenskap, engagemang och sammanhållning i företaget. Du är med och leder dina kollegor till ett mer strukturerat och effektivare sätt att arbeta.
KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har:
• Minst fem års dokumenterad ledarerfarenhet
• Utbildning som kostekonom eller motsvarande
• Minst fem års dokumenterad erfarenhet inom restaurangbranschen
• Dokumenterad erfarenhet av arbete med livsmedelshygien, arbetsmiljöarbete
• Erfarenhet av att komponera och planera matsedlar
Varaktighet, arbetstid
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Publiceringsdatum2017-04-27ErsättningLön efter överenskommelse.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-05-31
KontaktFöretagFraiche Catering AB
AdressFraiche Catering AB
18766 TÄBY
KontorsadressAntennvägen 6
Jobbnummer 3463459
Observera att sista ansökningsdag har passerat.