Varmkökskock
Restauration Gubbhyllan / Optikerjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla optikerjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Restauration Gubbhyllan i Stockholm,
Sollentuna eller i
hela Sverige Restauration Gubbhyllan på Skansen söker varmkökskock för dagtid samt dag- & kvälltjänstgörning.
Vi söker till prestigefyllda Gubbhyllan på Skansen en duktig och kreativ kock.
Restaurangdrift ansvaras av "Mitt Matrike" och KC Wallberg. Restaurationen är en av Skansens viktiga restaurationer och är en 100% tillsatsfri enhet.
Målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Vi tillagar och bakar allt i egen regi, där val av råvara, lokalt och medvetenhet prioriteras högt. Gubbhyllan är en komplex verksamhet, ensam I sitt slag och målet är att leverera högsta kvalitet, service och hållbart I ett långsiktigt perspektiv.
Verksamheten är uppdelad dagtid med lunchmeny och café och kvällstid, höst-vår , ned beställningsverksamhet med mycket matlagningskurser, grillskolor, 3-5 rätters middagar samt specialevenemang,
VI ERBJUDER
Som kock är du medansvarig för alla gäst- och personalmåltider. Gemensamt ansvarar köket även för städning, inventering, beställning, leveranser och disk. Du arbetar under Kökschef.
• Anställning med start under våren 2017.
• Serviceskola och mat- & vin grundutbildning
• Kanske Sveriges roligaste, kreativaste och komplexa tjänst
• Friskvård
DU ÄR
• En prestigelös, lösningsorienterad lagspelare och kan visa prov på stor personlig mognad.
• Relationsskapande och uthållig med god samarbetsförmåga.
• Strukturerad, ansvarsfull och ordningsam i ditt arbete.
• Kreativ & kvalitetsmedveten med stort gästfokus.
• Van vid att leverera förstklassiga och fastlagda menyer.
DU HAR
• Passion för svensk matkultur.
• Erfarenhet av a la carte, linjekök och/eller storkök.
• Arbetat självständigt i kök.
Tidigare ansvarat för inventering och inköp.
• Relationsskapande och uthållig med god samarbetsförmåga.
• Strukturerad, ansvarsfull och ordningsam i ditt arbete.
• Kreativ & kvalitetsmedveten med stort gästfokus.
• Van vid att leverera förstklassiga och fastlagda menyer.
DU HAR
• Passion för svensk matkultur.
• Erfarenhet av a la carte, linjekök och/eller storkök.
• Arbetat självständigt i kök.
• Tidigare ansvarat för inventering och inköp.
• Hög stresströskel och god planeringsförmåga.
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska.
KANSKE HAR DU OCKSÅ
• Tidigare arbetat och sökt kvalitativa höjder
• Varit Köksmästare eller souschef
• Passion för mat och trend
• Kunskaper i ett tredje språk utöver svenska och engelska.
ARBETSPLATS
Stockholm/Djurgården
Varaktighet, arbetstid
Dag- & kvälltjänstgöring.
Publiceringsdatum2017-03-30ErsättningLön enligt ök.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-04-21
KontaktFöretagRestauration Gubbhyllan
AdressRestauration Gubbhyllan
C/O Wallberg, Anhaltsvägen 19
19140 SOLLENTUNA
KontorsadressDjurgårdsslätten 49
Jobbnummer 3408818
Observera att sista ansökningsdag har passerat.