Teamledare i köket
Radisson Blu & Park Inn Trysil / Kockjobb / Ospecificerad arbetsort
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Ospecificerad arbetsort eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu & Park Inn Trysil i Ospecificerad arbetsort Publiceringsdatum2015-08-10Beskrivning av verksamhetenTrysil, Norges största och mest populära skid och vintersportort. I denna underbara vintern land med skidåkning för både stora och små, nybörjare och experter längdskidspår och massor av spännande utomhusaktiviteter är två Europas finaste Resort hotell för. På sommaren kan du utforska naturens nöjespark, med många olika aktiviteter att välja mellan, såsom mountainbike, flera toppmöte, forsränning, canyoning, fiske och golf.
Radisson Blu Resort Trysil öppnades 2008 och är centralt beläget på Trysilfjellet Tourist Center. Hotellet är 35 000 kvm och har moderna rum med bekväma norsk design, stort utbud av restauranger, barer, bowling, sportaffär och en stor äventyrsbad med inomhus surfing.
Beskrivning av Arbetsuppgifter:
Som temleader restaurangen är en del av Mat & Dryck avdelning som omfattar alla barer och restauranger på orten. I våra restauranger och barer är det hög aktivitet från morgon till sen kväll och vi strävar efter att ge gästerna kulinariska upplevelser utöver det förväntade varje gång.
Ansvarsområden
• Ansvarig för det praktiska dagliga genomförandet
• Dekontaminera kontinuerlig övervakning av de anställda utöver att vara ansvarig för att utbilda nya medarbetare
• Ansvarar för att hålla de anställda uppdaterade på produkter som säljs
• Se till att alla gäster har en trevlig upplevelse med en hög servicenivå
• Se till att området är snyggt och presentabel
• Uppföljning och utveckling av rutiner
• Samarbeta med andra gruppledare / maitre d 'på hotell
• Försäljning och servering dryck i linje med vårt koncept
• Förberedelser för händelser
• Hantera betalningar och kassaredovisning
Kvalifikationer• God teknisk kunskap, nytta certifikat (eller annan till motsvarande utbildning)
• Erfarenhet av liknande befattningar
• Är du motiveras av ett pulserande och hektisk arbetsplats där ingen dag är lik
• Är flexibel för att hantera snabba förändringar och beslut
• Prata flytande norska (eller något annat skandinaviskt språk) och engelska
• Minst 23 år gammal
• Fördel med körkort och bil
Dina egenskaperVi söker personer som har förmåga att skapa en god miljö och goda erfarenheter för både gäster och kollegor. Du ansvarar har bra känsla för ordning och kan hantera flera uppgifter samtidigt. Du trivs med att arbeta i team och motiverande och entusiastisk i en annars hektisk dag. Du är lösningen, flexibel och är inte rädd för att tänka annorlunda.
Vi erbjuder
En varierad och utmanande jobb med trevliga kollegor på en av Norges finaste hotell och det största skiddestination
Spännande utmaningar i framväxande
Personliga Fördelar med Rezidor Hotel Group och Destination Trysil
Kom och besök oss på fjällmässan i Gävle den 24 augusti eller på rekryteringsmässan Mora den 25 augusti
För mer information om tjänsten kontakta
anett.march@radissonblu.comSkriftlig ansökan med CV via e-post till
anett.march@radissonblu.comStart Önskvärd 1 september eller enligt överenskommelse.
Sista dag 2015/08/31
Ansökan skall märkas: Team Leader Restaurant
KörkortskravB
Varaktighet, arbetstid
Visstidsanställning 3 - 6 månader
Heltid/Deltid
Säsongsanställning
ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-08-31
Märk ansökan: Teamleader Restaurant
Ansökan kan skickas till e-postadress:
anett.march@radissonblu.comKontaktAnett March 0047 62449000
FöretagRadisson Blu & Park Inn Trysil
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 0047-62449000
Jobbnummer 2382725
Observera att sista ansökningsdag har passerat.