Souschef till nya Scandic Grand
Scandic Grand Hotel / Optikerjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla optikerjobb i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandic Grand Hotel i Örebro Scandic Grand Örebro är ett fullservice hotell med 221 rum, restaurang, bar och flera stora konferenslokaler. Vi är delaktiga i mycket av allt det roliga som händer i Örebro inom möten, evenemang och kultur.
Häng med på vår spännade resa mot Grands nya restaurang!
Våren 2018 kommer hela hotellet att vara totalrenoverat, rum, korridorer, restauranger, konferens, och vi har en ny bar. Då är vi inte bara Örebros trevligaste mötesplats utan även Örebros snyggaste. För att lyckas med helheten behöver vi en riktigt vass souschef som tillsammans med oss andra skapar en restaurang- och hotellupplevelse i världsklass. Är det du?
På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Vi erbjuder en arbetsplats där hållbarhetsfrågor har stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så vi kan bli ännu bättre.
Vi söker nu en erfaren kock med ett genuint intresse för mat, som tillsammans med oss vill vara med på resan och sätta det nya Food & Beveragekonceptet, och lansera Scandic Grands nya restaurang.
Som Souschef arbetar du tätt tillsammans med Köksmästaren för att stärka avdelningen och utveckla våra anställdas dagliga arbete. Du är en entusiamerande ledare som motiverar teamet att prestera det lilla extra varja dag, för att ge våra gäster den bästa servicen på ett naturligt och effektivt sätt.
Du brinnner för matlagning och att inspirera andra, du har ett kvalitetstänk, är lösningsorienterad, och har lätt för att samarbeta över avdelningsgränser. Arbetet sker periodvis i högt tempo, och det är en förutsättning att du trivs i en rörlig verksamhet.
Du har minst 6 års erfarenhet av arbete i kök, och har arbetat i ledande befattning, gärna i liknande verksamhet.
I ditt ansvarsområde ingår:
Bidra aktivt med förbättringar inom egen avdelning
Se till att rutiner och checklistor följs
Menyplanering
Introducera och handleda ny personal samt praktikanter
Behjälplig med vissa administrativa arbetsuppgifter, t ex beställningar, inköp, fakturahantering, uppföljning av ekonomiska nyckeltal, bemanning
Du ser till att vi följer de säkerhetsföreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av mat och alkohol. Utöver detta förväntar vi oss att du har ett gediget intresse för hållbarhetsfrågor, eftersom Scandics verksamhet genomsyras av en ambition om att bidra till ett hållbart samhälle.
Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%, du rapporterar till Köksmästaren. Arbetstiden är varierande både dag- och kvällstid samt helger.
Urvalet kommer att ske löpande varför vi ber dig ansöka så snart som möjligt. Frågor besvaras av Köksmästare Ronny Persson 070-973 51 24.
Varaktighet, arbetstid
100% Tillsvidare Tillsvidare
Publiceringsdatum2017-12-04ErsättningEnligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-12-22
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktRonny Persson +46 709735124, +46 709735124
FöretagScandic Grand Hotel
AdressScandic Grand Hotel
Box 8112
70008 Örebro
KontorsadressFabriksgatan 21-23
Jobbnummer 3835231
Observera att sista ansökningsdag har passerat.