Souschef Saluhallen
Liseberg AB / Kockjobb / Göteborg
2025-09-16
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Liseberg AB i Göteborg Ett vanligt jobb. Fast mer wiiie!
Sedan 1923 har vi fått människor att mötas, skratta och trivas tillsammans. Snart är det din tur att vara med. Hos oss jobbar du inte bara i en nöjespark - du jobbar i en hel värld av upplevelser: Karuseller, musik, god mat, hotell, show, trädgårdar, camping - och snart ett helt nytt vattenvärld. Vi har öppet året om, i olika säsonger och olika tempo - men glädjen finns alltid där. Och det är just du som är med och skapar den. Här är jobbet både stort och smått, vardagligt och wiiie, fullt av fart men med plats för eftertanke. Ett vanligt jobb. Fast mer wiiie!
Vi ger dig detta (och lite till!)
- Vardag och wiiie. Här är jobbet både kul och på riktigt. Du gör skillnad - oavsett om du jobbar mitt i pulsen eller bakom kulisserna.
- Kollegor och kvarterskänsla. Här finns experter på allt från snurrande åk till smarta excel-dokument. Olika jobb, olika hörn av samma varma kvarter.
- Värde före vinst. Vi ägs av staden. Det du gör bidrar till något större än oss själva.
- Mod och metod. Vi testar nytt - men alltid med hållbarhet i fokus. Att ligga i framkant kräver både idéer och eftertanke. Här finns båda.
Restaurang Saluhallen
Vi söker en souschef till vårt arbetsledarsteam i Saluhallen, där vi serverar smaker från hela världen.
Förutom lunch- och middagsbufféer kan även banketter, mingel, canapéer, partyn och bröllop vara en del av vardagen - variation är vår styrka! Vi kan ta emot över 500 gäster per måltid, vilket ställer krav på både arbetsledning och köksteam.
Så ser en vaaanlig dag ut
Som souschef är du köksmästarens högra hand och ansvarar för att planera och styra den dagliga driften i Saluhallen - med kockarna som utförare och kökschefen som stöttepelare.
Passar vi ihop?
Du har relevant restaurangutbildning och erfarenhet av arbetsledning i kök med höga volymer, gärna från bufféer och bankettmiddagar.
Vi söker dig som brinner för matlagning och service, och har ett starkt intresse för hållbarhet, långsiktighet och utveckling.
Du är en i gänget
Vi värdesätter vi att du är
- Prestigelös, positiv och nyfiken på människor
- Van vid att motivera och stötta kollegor
- Kreativ, ansvarsfull och strukturerad
- Har koll på livsmedelslagen
- Har god kommunikationsförmåga på svenska och engelska
Bra att veta
- Tillsvidareanställning på heltid
- Arbetstider enligt verksamhetens öppettider, inklusive helger och kvällar
- Tjänsten omfattas av HRF:s avtalsområde
- Tillträde enligt överenskommelse
- Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag som är den 5 oktober
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta restaurangchef Hyam Yanni på telefon 031-766 74 19 eller
hyam.yanni@liseberg.se eller köksmästare Johan Ackebo på telefon 031-766 74 54 eller
johan.ackebo@liseberg.se .
På vår hemsida
www.liseberg.se kan du läsa mer om oss som arbetsplats.
Ta första steget och skicka in din ansökan!
Ersättning Fast lön
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2025-10-05
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "2025/157".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Liseberg AB (org.nr 556023-6811)
Arbetsplats Grand Curiosa Hotel
Kontakt Hyam Yanni
031-7667419 Jobbnummer 9511679