Souschef
Bockholmengruppen / Optikerjobb / Ospecificerad arbetsort
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla optikerjobb i Ospecificerad arbetsort eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Bockholmengruppen i Ospecificerad arbetsort Bockholmengruppensöker nu souschef till Bockholmen Hav och Restaurang inför Sommarsäsongen.
Om Bockholmengruppen
Idén om att göra något för sitt kvarter har vi haft med oss sedan vi öppnade vår första restaurang, Bockholmen Hav & Restaurang, för snart 15 år sedan. 2012 tog vi klivet till Stockholms innerstad med Nybrogatan 38, där vi ville vi skapa en plats på Östermalm som knöt samman alla dessa delar. Öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, middag till rimliga priser. En bardisk där vem som helst kunde slå sig ned närsomhelst och erbjudas alla menyns rätter. Liveband till frukost, dj:s på kvällen. Det blev succé!
Med samma filosofi har vi fortsatt till Söder, Gamla Stan och Gärdet, och i dag driver vi inom Bockholmengruppen tio restauranger i Stockholmsområdet och är en av branschens mest uppskattade arbetsgivare.
WE LOVE TO SERVE YOU
Vårt motto "We love to serve you" är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.
Bockholmen
Varmt välkommen till vår första restaurang! På Bockholmen i Stockholms skärgård har vi med kärlek, övertygelse och hundratals timmar förvandlat en gammal sekelskiftesvilla till en bubblande skärgårdsbistro - ett vardagsrum vid vattnet som lockat både båtälskare och cityfolk i över 15 år.
I Orangeriet bjuder vi in till stans mysigaste separée, och Kärleksbaren vid vattnet serverar pastellfärgade drinkar i solen
På Bockholmen Hav och restaurang är ett somrigt glas Chablis till skaldjursplatån lika självklart som en värmande irish coffee i vintermysiga julbordstider.
Här får du en totalupplevelse i förtrollande miljö, kryddad med med prestigelös service, stor meny och hjärtlig atmosfär - öppet från morgon till kväll.
Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren.
Om dig
Vi söker dig
• som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök.
• som är prestigelös, tydlig och lyhörd somledare
• som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål
• som ärsocial och trevlig
• är initiativtagande
Publiceringsdatum2019-03-04Om tjänstenDu kommer bl.a. ansvara för
• att upprätthålla företages rutiner och policy
• egenkontroll - HACCP
• leda och coacha medarbetare i köket
Du kommer även vara medansvarig för
• inventering, månadsvis
• beställningar och returer
• säkerställa kvalitén på maten som serveras
• recept dokumentation
• upplärning av nya rätter
• attuppnå uppsatta matprocentmål
• optimering av personalkostnader på utsatta pass
Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!
Så ansöker duAnsök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Varaktighet, arbetstid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
ErsättningLön enligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-08-21
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktFredrik Krüger
fredrik@bockholmengruppen.comFöretagBockholmengruppen
AdressBockholmengruppen
Bockholmen hav & restaurang
17078 Solna
KontorsadressBockholmen hav & restaurang, Solna
Jobbnummer 4646790
Observera att sista ansökningsdag har passerat.