Sous Chef till Bockholmen Hav & Restaurang
Bockholmen hav & restaurang / Kockjobb / Solna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Bockholmen hav & restaurang i Solna,
Stockholm eller i
hela Sverige Som Souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen,
köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerhetsställa att köket är välfungerande,
lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd Köksmästaren.
Du kommer bl.a. ansvara för,
• Upprätthålla företages rutiner och policy
• Egenkontroll - HACCP
• Leda och coacha medarbetare i köket
Du kommer även vara medansvarig för,
• Inventering
• Beställningar och Returer
• Säkerhetsställa kvalitén på maten som serveras
• Recept dokumentation
• Upplärning av nya rätter
• Uppnå uppsatta matprocentmål
• optimering av personalkostnader på utsatta pass
Vi söker dig,
• Som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök.
• Som är prestigelös, tydlig och lyhörd ledare
• Som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål
• Du ska vara social och trevlig
• Initiativtagande
Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och
trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med
oss!
Bockholmengruppen söker nu Souchef till restaurangen Bockholmen Hav & Restaurang.
Bockholmengruppen grundades 2003 då vår första restaurang Bockholmen Hav & Restaurang öppnades. Idag
har vi 8 restauranger runt om i Stockholm. Vårt mål är att ha en restaurang i varje stadsdel - bara Kungsholmen
och Vasastan saknas. Med prestigelös service och stor flexibilitet vill vi skapa en helhetsupplevelse i
skärgårdsmiljö!
Bockholmen Hav & Restaurang är Bockholmengruppens första restaurang och har funnits sedan 2003.
Vi är en nutida svensk skärgårdskrog som lagar klassisk svensk och sydeuropeisk mat.
Restaurangen har ca 290 platser fördelat på matsal, uteservering, chambre separé och bar.
Under sommaren öppnar vi även upp vår Kärleksbar och Orangeriet som ligger precis vid vattenbrynet.
Publiceringsdatum2018-02-09Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-03-31
Ange följande referens när du ansöker: Sous Chef Bockholmen
KontaktAnders Bylund
anders@bockholmen.com 0704219179
Fredrik Kruger
fredrik@bockholmengruppen.comFöretagBockholmen Hav & Restaurang
AdressBockholmen Hav & Restaurang
Box 7019
17007 Solna
KontorsadressBockholmsvägen
Jobbnummer 3956630
Observera att sista ansökningsdag har passerat.