Sous Chef

Stiftelsen Rosendals Trädgård / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Stiftelsen Rosendals Trädgård i Stockholm

Vi söker dig som har minst 7 års yrkeserfarenhet som kock inom restaurang.
På Rosendals Trädgård lagar vi all mat från grunden, med goda råvaror och hög ambition. Vi arbetar med fisk och kött från KRAV-gårdar.

Du behöver vara van att arbeta självständigt och ta eget ansvar, men också kunna samarbeta med alla oss på Rosendal.

Vårt kök är modernt och praktiskt, och trädgården en fantastisk arbetsmiljö.

Arbete dagtid, vardagar och helger, på heltid enligt schema.

Lön diskuteras utifrån erfarenhet, tillträde omgående.

Ansökan skickas till information@rosendalstradgard.se

Publiceringsdatum
2012-02-03

Arbetstider och omfattning
Visstidsanställning 6 månader eller längre
Heltid
Arbete dagtid, vardagar och helger, på heltid enligt schema, fram till jul med ev. förlängning

Ersättning
Fast lön
Lön diskuteras utifrån erfarenhet.

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: lena@rosendalstradgard.se

Kontakt
Michelle Palmstierna, Restaurangchef, 070-892 31 07, 0854581270 (telefontid vardagar 9-11), michelle@rosendalstradgard.se

Företag
Stiftelsen Rosendals Trädgård

Adress
Stiftelsen Rosendals Trädgård
Rosendalsterrassen 12
11521 STOCKHOLM

Kontorsadress
Rosendalsterrassen 12
STOCKHOLM

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-54581270
E-postadress: lena@rosendalstradgard.se

Jobbnummer
1147487

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Stiftelsen Rosendals Trädgård

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Stiftelsen Rosendals Trädgård: