Sous Chef
Stiftelsen Rosendals Trädgård / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stiftelsen Rosendals Trädgård i Stockholm Vi söker dig som har minst 7 års yrkeserfarenhet som kock inom restaurang.
På Rosendals Trädgård lagar vi all mat från grunden, med goda råvaror och hög ambition. Vi arbetar med fisk och kött från KRAV-gårdar.
Du behöver vara van att arbeta självständigt och ta eget ansvar, men också kunna samarbeta med alla oss på Rosendal.
Vårt kök är modernt och praktiskt, och trädgården en fantastisk arbetsmiljö.
Arbete dagtid, vardagar och helger, på heltid enligt schema.
Lön diskuteras utifrån erfarenhet, tillträde omgående.
Ansökan skickas till
information@rosendalstradgard.sePubliceringsdatum2012-02-03Arbetstider och omfattningVisstidsanställning 6 månader eller längre
Heltid
Arbete dagtid, vardagar och helger, på heltid enligt schema, fram till jul med ev. förlängning
ErsättningFast lön
Lön diskuteras utifrån erfarenhet.
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
lena@rosendalstradgard.seKontaktMichelle Palmstierna, Restaurangchef, 070-892 31 07, 0854581270 (telefontid vardagar 9-11),
michelle@rosendalstradgard.seFöretagStiftelsen Rosendals Trädgård
AdressStiftelsen Rosendals Trädgård
Rosendalsterrassen 12
11521 STOCKHOLM
KontorsadressRosendalsterrassen 12
STOCKHOLM
KontaktuppgifterTelefonnummer: 08-54581270
E-postadress:
lena@rosendalstradgard.se Jobbnummer 1147487
Observera att sista ansökningsdag har passerat.