Sous Chef
Halltorps Gästgiveri / Optikerjobb / Borgholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla optikerjobb i Borgholm,
Mönsterås,
Kalmar,
Mörbylånga,
Oskarshamn eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Halltorps Gästgiveri i Borgholm Halltorps Gästgiveri söker Sous chef till Nordens Provence.
Vi står inför en spännande framtid med stor utveckling av Gästgiveriet, nytt kök 2019, helrenovering av hotell, ny spaavdelning m.m.
Vår filosofi är att det ska vara närodlat och så lokalt som möjligt samt något för alla, allt från dop till begravning och allt däremellan.
Hos oss upplever man livets alla måltider och upplevelser, verksamheten är uppdelad på luncher, konferenser, catering, bussgrupper, á la carte, fester, bröllop, gästspel, specialevenemang, vi är bäst på Öland på stora fester
VI ERBJUDER
Som Sous chef arbetar du närmast köksmästaren.
Köket ansvarar även för städning, diskning, inventering, beställning, leveranser, HCCP och uppföljning för enheten, förutom sedvanlig service är du del i en rad olika konceptmiddagar, press- & lanseringsevent och din kreativitet kommer ge Dig oanade möjligheter.
Lön med mkt bra avtal
Anställning omgående
Incentiveprogram
Kanske Sveriges roligaste, kreativaste och komplexa tjänst
Friskvård
DU ÄR
En prestigelös, lösningsorienterad lagspelare och kan visa prov på stor personlig mognad
Relationsskapande och uthållig med god samarbetsförmåga
Kan och respekterar klockan och dess innebörd för dig själv, kollegor och drift
Strukturerad, ansvarsfull och ordningsam i ditt arbete och kan kalkylera
Kreativ & kvalitetsmedveten med stor gästfokus
Van vid att leverera förstklassiga och fastlagda menyer
Trivs med att vilja utveckla och förfina nya och gamla koncept. Du är en kreativ tänkare
DU HAR
Passion för svensk matkultur och teknik
Erfarenhet av a la carte, festvåning och catering
Arbetat självständigt i kök
Hög stresströskel och god planeringsförmåga
Goda språkkunskaper i svenska och engelska
Du vill utvecklas i din yrkesroll
DU ÄR
En prestigelös, lösningsorienterad lagspelare och kan visa prov på stor personlig mognad
Relationsskapande och uthållig med god samarbetsförmåga
Kan och respekterar klockan och dess innebörd för dig själv, kollegor och drift
Strukturerad, ansvarsfull och ordningsam i ditt arbete
Kreativ & kvalitetsmedveten med stor gästfokus
Van vid att leverera förstklassiga och fastlagda menyer
Trivs med att vilja utveckla och förfina nya och gamla koncept. Du är en kreativ tänkare
DU HAR
Passion för svensk matkultur och teknik
Erfarenhet av a la carte, festvåning och catering
Arbetat självständigt i kök
Hög stresströskel och god planeringsförmåga
Goda språkkunskaper i svenska och engelska
Du vill utvecklas i din yrkesroll
Vi står inför en spännande framtid med stor utveckling av Gästgiveriet, nytt kök 2019, helrenovering av hotell, ny spaavdelning m.m.
Vår filosofi är att det ska vara närodlat och så lokalt som möjligt samt något för alla, allt från dop till begravning och allt däremellan.
Hos oss upplever man livets alla måltider och upplevelser Verksamheten är uppdelad på luncher, konferenser, catering, bussgrupper, á la carte, fester, bröllop, gästspel, specialevenemang, vi är bäst på Öland på stora fester
Varaktighet, arbetstid
Dag- och kvälltjänstgöring
Publiceringsdatum2017-08-04ErsättningLön efter överenskommelse, mkt bra villkor, incentiveavtal, friskvård
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-09-30
Ange följande referens när du ansöker: Sous Chef
KontaktHenrik Jansson
henrik@halltorp.seFöretagHalltorps Gästgiveri
AdressHalltorps Gästgiveri
HALLTORP 105
38792 BORGHOLM
KontorsadressLandsvägen Halltorp 105
Jobbnummer 3626812
Observera att sista ansökningsdag har passerat.