Serviceinriktad kock som vill laga mat från grunden

Da Vinciskolan / Optikerjobb / Nacka
2017-09-04
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Serviceinriktad kock som vill laga mat från grunden" (publicerad 2018-04-06) ⬅️


Visa alla optikerjobb i Nacka, Kristinehamn, Karlskoga, Storfors, Lekeberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Da Vinciskolan i Nacka

Som kock på Da Vinciskolan har du en viktig roll i vårt nya kök beläget i hjärtat av Saltsjöbaden.

Vårt köksteam består idag av två erfarna medarbetare med gedigen erfarenhet av konditori, bageri, restaurang och storkök. Vi kompletterar nu detta team med en kökschef och dig själv.

Verksamheten omfattar matlagning vardagar åt Da Vinciskolan (en skola och två förskolor ca 300 måltider) och fr o m november även restaurangverksamheten i ett 55+boende - där också vårt kök blir beläget fr o m november - (primärt ca 70 - 90 middagar inkl á la carte).

Våra två nuvarande medarbetare har huvudfokus på matlagning för barn och elever samt bakning, medan du själv och kökschefen har huvudfokus på matlagning och servering (ej bordsservering) för våra 55+kunder. Även om huvudfokus skiljer sig, värnar vi att skapa en känsla av samhörighet och delaktighet i samma team.

Din arbetstid är i huvudsak förlagd fredagar kl 11 - 19.30 samt lördagar och söndagar mellan kl 14.30 och 19.30. Varannan vecka arbetar du endast fredag samt antingen lördag eller söndag.

Att arbeta hos oss innebär dagar med engagerad ledning och kollegor, utmaning och utveckling, glädje och god atmosfär.

Vi söker dig som är kock och som håller service och välsmakande mat av god kvalitet, lagad från grunden varmt om hjärtat.

Som person är du trygg och stabil med positiv inställning till din omvärld. Du är engagerad och har lätt att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder. Du tycker om att bidra till utvecklingen i köket. Du trivs både med att arbeta enskilt och i samarbete med andra samt i det dagliga samspelet med kunderna.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av á la carte, men det viktigaste är ditt engagemang och din inställning.

Du behöver kunna tala och förstå svenska bra.

Da Vinciskolan är en skola och förskola med hjärtat i konsten och vetenskapen som funnits sedan 1996 i Saltsjöbaden.
Ca 300 barn mellan 1 och 12 år är inskrivna i verksamheten.

Maten har alltid haft en central plats inom Da Vinciskolan. Vi prioriterar närodlade och ekologiska råvaror och använder det i så hög grad som möjligt beroende på tillgång och säsong. Skolmaten utgör en viktig del av barnens måltider under många år. Om de ska växa och utvecklas till välmående unga vuxna, måste vi ta vår del av ansvaret för att den mat vi serverar är hälsosam och näringsrik. Den måste också vara välsmakande så att de vill äta den.

Nu utvecklar vi vår verksamhet med en ny kund som vi erbjuder vi en skräddarsydd middagsmåltid med möjlighet till á la carte, men utifrån samma grundläggande matfilosofi.

Vi är en levande arbetsplats som vill ge kunderna det bästa och medarbetarna en trivsam arbetsplats präglad av samarbete och gemenskap.

Varaktighet, arbetstid
Tillsvidareanställning 40 - 50% (enligt önskemål), provanställning tillämpas. Intervjuer sker fortlöpande. Start 25 oktober eller enligt överenskommelse. 40%-60%

Publiceringsdatum
2017-09-04

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-10-15
Ange följande referens när du ansöker: Kock

Kontakt
Ritva Karlström ritva.karlstrom@davinciskolan.com

Företag
Da Vinciskolan

Adress
Da Vinciskolan
Skyttevägen 18 A
13336 SALTSJÖBADEN

Kontorsadress
Syrénparken

Jobbnummer
3677763

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Da Vinciskolan

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Da Vinciskolan: