Serviceinriktad helgkock som vill laga mat från grunden
Da Vinciskolan / Optikerjobb / Nacka
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla optikerjobb i Nacka,
Kristinehamn,
Karlskoga,
Storfors,
Lekeberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Da Vinciskolan i Nacka Som kock på Da Vinciskolan har du en viktig roll i vårt kök beläget i hjärtat av Saltsjöbaden.
Vårt köksteam består idag av två erfarna medarbetare med gedigen erfarenhet av konditori, bageri, restaurang och storkök samt en kökschef med gedigen restaurangerfarenhet (storkök och á la carte).
Nu kompletterar vi med dig som viktig deltids á la carte kock.
Verksamheten omfattar matlagning vardagar åt Da Vinciskolan (en skola och två förskolor ca 300 måltider) och restaurangverksamheten i ett 55+boende - där också vårt kök är beläget (ca 70 - 90 middagar per dag inkl á la carte).
Två av våra medarbetare har huvudfokus på matlagning för barn och elever samt bakning, medan du själv och kökschefen har huvudfokus på matlagning och servering (ej bordsservering) för våra 55+kunder. Även om huvudfokus skiljer sig, värnar vi att skapa en känsla av samhörighet och delaktighet i samma team.
Din arbetstid är förlagd till fredag, lördag och söndag varannan vecka.
Arbetstid fredagar ca kl 15.30 - 19.30. Lördagar och söndagar kl 13.30 - 19.30
Att arbeta hos oss innebär dagar med engagerad ledning och kollegor, utmaning och utveckling, glädje och god atmosfär.
Vi söker dig som är kock och som håller service och välsmakande mat av god kvalitet, lagad från grunden varmt om hjärtat.
Som person är du trygg och stabil med positiv inställning till din omvärld. Du är engagerad och har lätt att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder. Du trivs både med att arbeta enskilt och i samarbete med andra samt i det dagliga samspelet med kunderna.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av á la carte, men det viktigaste är ditt engagemang och din inställning.
Du behöver kunna tala och förstå svenska bra.
Da Vinciskolan är en skola och förskola med hjärtat i konsten och vetenskapen som funnits sedan 1996 i Saltsjöbaden.
Ca 300 barn mellan 1 och 12 år är inskrivna i verksamheten.
Maten har alltid haft en central plats inom Da Vinciskolan. Vi prioriterar närodlade och ekologiska råvaror och använder det i så hög grad som möjligt beroende på tillgång och säsong. Skolmaten utgör en viktig del av barnens måltider under många år. Om de ska växa och utvecklas till välmående unga vuxna, måste vi ta vår del av ansvaret för att den mat vi serverar är hälsosam och näringsrik. Den måste också vara välsmakande så att de vill äta den.
Sedan november har vi utvecklat vi vår verksamhet med en ny kund som vi erbjuder en skräddarsydd middagsmåltid med möjlighet till á la carte, utifrån samma grundläggande matfilosofi.
Vi är en levande arbetsplats som vill ge kunderna det bästa och medarbetarna en trivsam arbetsplats präglad av samarbete och gemenskap.
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidareanställning 40 %, provanställning tillämpas. Intervjuer sker fortlöpande. Start enligt överenskommelse. 20%-40%
Publiceringsdatum2018-02-02Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-03-02
Ange följande referens när du ansöker: Deltidskock
KontaktRitva Karlström
ritva.karlstrom@davinciskolan.comFöretagDa Vinciskolan
AdressDa Vinciskolan
Skyttevägen 18 A
13336 SALTSJÖBADEN
KontorsadressSyrénparken
Jobbnummer 3943319
Observera att sista ansökningsdag har passerat.